Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Badedragt

Sorter faldende

1 til 20 af 33

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 33

  1. 1
  2. 2

Går du til svømning? Er du helt vild med at svømme og bade? Eller elsker du blot at tage en dukkert, når vejret tillader det? Uanset om du svømmer for sjov eller på konkurrenceplan, så har du uden tvivl brug for badetøj, der kan gøre din træning eller badetur endnu bedre. Hos Lagersport tilbyder vi et varieret udvalg af badedragter i lækre materialer til både kvinder og børn. Dyk ned i vores fine udvalg her og find en badedragt, der opfylder alle dine kriterier og behov.

Find din nye badedragt lige her

Hvis du er en flittig svømmer eller en ægte badenymfe, så kender du nok også til slidt og løst badetøj, der ikke længere er meget værd. Hvis du netop nu står og mangler en ny badedragt, der kan holde til at blive brugt, så har du gode muligheder for at finde den lige her. Her på siden finder du nemlig badetøj til alle aldre og til flere forskellige formål. Vælg blandt andet mellem badedragter med og uden ben, med og uden UV beskyttelse og i tykke og tynde materialer.

Køb badetøj efter dine kriterier 

Når du skal vælge din nye badedragt, er det en god ide at overveje, hvad den primært skal bruges til. Hvis du ved, at den blot skal bruges til en badetur i ny og næ, skal badedragten måske ikke have nogle unikke funktioner. Er du i modsætning en flittig svømmer enten på eliteniveau eller blot som motionssvømmer, så er det vigtigt, at du tager stilling til komfort, pasform og måske endda tætheden. 

Hvis du svømmer konkurrencer, er det nemlig yderst vigtigt, at dit badetøj ikke bliver en forhindring for dit løb. Badedragten skal derfor være helt tætsiddende, så den ikke skaber modstand. Med den helt rette badedragt vil du derfor få den bedst mulige fremdrift i vandet og måske vinde vigtige splittider i konkurrencen.

Badetøj til dame og børn

Vores udvalg rummer som nævnt tidligere badetøj til både damer og piger. Derfor er der også stor variation i designs og pasformer. Til kvinder har vi eksempelvis badedragter med bodylift funktioner, der er med til at fremhæve din kvindelige figur. Denne type badedragt er med til at forme kroppen og dermed vise dine bedste sider frem.

Til børn tilbyder vi helt klassisk svømmetøj fra mærker som Speedo og Arena, der er helt perfekt, hvis dine børn vil i gang med at gå til svømning. Vi tilbyder dog også badedragter til børn i sjovere og mere farverige designs, der er oplagte at tage i brug på badeferien. Hvis dine børn ikke kan nøjes med at bade udendørs i sommerferien, så tilbyder vi også våddragter til både drenge og piger. Våddragterne har solbeskyttelse og fås til børn i alderen 1-10 år.

Køb din nye badedragt her

Hos Lagersport tilbyder vi kvalitetsbadedragter til både kvinder og børn. Find din nye badedragt her i vores udvalg og bestil med det samme hos Lagersport. Vi tilbyder også andet svømmeudstyr lige her. Når du handler med os er det både nemt og hurtigt. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.