Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Regntøj

Sorter faldende

1 til 20 af 146

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 146

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Når vinden rusker i træerne, og himlen lukker op for sluserne, er det på tide at finde regntøjet frem. Men hvad skal du vælge, og hvad bør du være opmærksom på, hvis du skal ud og investere i nyt regntøj? Inden du kaster dig ud i at lede efter en lækker regnjakke eller et godt regnsæt, bør du gøre op med dig selv, hvornår og hvor ofte du forventer at gøre brug af det. Har du for eksempel kun brug for en regnjakke, når du skal rende små ærinder, imens det småregner? Eller leder du efter et regnsæt, som du kan bruge på cykelturen til og fra arbejdet, uanset om det drypper lidt eller står ned i stænger? Har du afdækket dit behov inden, du begynder jagten på det perfekte regntøj, bliver det nemmere at finde lige præcis det, du leder efter.

Det bør du vide om regntøj

Der er tre ting, du bør være opmærksom på, inden du køber regntøj; nemlig regntøjets åndbarhed, vandtæthed og hvordan det skal vedligeholdes.

 • Åndbarhed: Hvad betyder det, når noget er åndbart. Åndbarhed er i al sin enkelthed en betegnelse for, hvor nemt det er for kroppen at ånde igennem tøjet. Kan kroppen ikke komme af med den overskydende varme, fordi regnjakken ikke er åndbar, bliver det først rigtig lummert og fugtigt under jakken. Regntøjets åndbarhed er derfor super vigtig i forhold til din komfort, da kroppen køles ned ved hjælp af sved og fordampning. Det kan derfor anbefales at vælge et regnsæt med lufthuller eller ventilationsmuligheder, så du kan komme af med den overskydende varme. Desuden bør du vælge et regnsæt i polyester og ikke det traditionelle ”gummi-regntøj” i polyurethan (PU), hvis du ønsker, at det skal være åndbart.

 

 • Vandtæthed: Regntøjets vigtigste formål er at holde dig tør; derfor skal det selvfølgelig være vandtæt. Der kan være forskel på, hvor meget vand et regnsæt kan holde ude. For at finde ud af hvor meget vand et regnsæt kan udsættes for, måler man vandsøjletrykket, som er: Antal millimeter vand regntøjet kan holde ude pr. time. Jo højere vandsøjletrykket er, des mere vandtæt er regntøjet.

 

 • Vedligeholdelse: For at dit regntøj holder længe, kræver det en smule vedligeholdelse. Det vigtigste er udelukkende at vaske det, når det er højst nødvendigt. Dette skyldes, at regntøj er imprægneret med en vandafvisende overflade, og denne overflade kan forringes under vask. Det er derfor en god idé at anvende et vaskemiddel beregnet til imprægnerede materialer eller at imprægnere regntøjet en gang om året eller efter hver vask. Men hvordan ved du, om dit regntøj trænger til at blive imprægneret, hvis du ikke lige har vasket det? Det kan du finde ud af ved at kigge efter formen på vanddråberne. Flader de ud og danner mørke pletter, så trænger dit regntøj til imprægnering. Er dråberne derimod høje og perleformede, er dit regntøj vandtæt og behøver ingen imprægnering. 

Kvalitetsregntøj til gode priser

Hos Lagersport.dk finder du et stort udvalg af regnjakker til børn og voksne i fremragende kvaliteter fra kendte mærker som McKINLEY og Haglöfs. Leder du efter lækkert regntøj, så er der rig mulighed for, at du kan finde det her. Hos os finder du nemlig altid kvalitetsregntøj til rigtig gode priser.