Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Træningsbukser

Sorter faldende

1 til 20 af 155

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 155

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Træningsbukser er et must i enhver sportsglad persons garderobe. Elsker du at dyrke sport, og ejer du endnu ikke et par træningsbukser? Så er det på tide at få anskaffet et par. Træningsbukser er en sand lifesaver, når vejret bliver køligere, og du ikke længere kan nøjes med at have et par shorts på til træning. Vælg et par, som du både kan bruge til træning, til at tage over shorts til og fra træning og som afslapningsbukser/fritidsbukser. Vælger du denne type, er du garanteret masser af værdi for pengene. Du får nærmest tre par træningsbukser til et enkelt pars pris. Hos Lagersport.dk har vi et stort udvalg af forskellige modeller, farver og smarte designs til både børn og voksne. Vi forhandler blandet Adidas Condivo træningsbukser, der med sine smalle ben og lækre stof, er blevet utroligt populære som trænings- og fritidsbuks.

Guide til de rette træningsbukser

Design og pasform er super vigtigt, når du skal vælge træningsbukser, men materialet er mindst ligeså vigtigt. Det skyldes, at forskellige materialer ikke har de samme egenskaber. Træningsbukser fås groft sagt i to udgaver – polyester eller bomuld. Det kan være en rigtig god idé at finde ud af, hvilket materiale der passer til netop dit behov, inden du går ud og investerer i et nyt par træningsbukser. Vi har her lavet en lille oversigt over de forskellige materialers egenskaber, så du danner dig en mening om, hvad der passer til dig.

 • Polyester: Polyester er et syntetisk materiale, der hverken krøller eller krymper i vask. Det er svedtransporterende, tørrer hurtigt og absorberer ikke vand. Dette gør polyester til det perfekte materiale til træningsbukser. Så vælger du et par polyester-træningsbukser er du garanteret lette og slidstærke bukser, der holder pasformen og sørger for, at du kan komme af med sveden under træning.
 • Bomuld: Bomuld er modsat polyester et naturmateriale, som kommer fra bomuldsplanten. Bomuldsfibrene, der allermest minder om små vattotter, laves til tråd og garn, som væves til stof, der i sidste ende kan blive til et par lækre træningsbukser. Bomuld er karakteriseret ved at være meget slidstærkt, blødt og behageligt samt varmt og åndbart. Ulempen ved bomuld er dog, at det kan absorbere meget vand og bliver tungt, når det bliver vådt. Vælger du et par træningsbukser i bomuld, får du et par bukser, der er varme, dejligt bløde og meget behagelige at have på.

Når du skal købe træningsbukser, bør du altså overveje, hvilken pasform der er den rette for dig. Hvilket materiale der passer til dine behov og sidst men ikke mindst, hvordan de skal se ud. Ofte er det designet, der bestemmer, hvilke træningsbukser der løber med sejren, men materialet bør helt sikkert også spille en rolle i dit valg. Hos Lagersport.dk finder du træningsbukser fra kendte mærker som Hummel, Adidas, Nike og Puma, som hver især har deres egne unikke fordele. Find din favorit hos os, og gør træningen til en fornøjelse hver gang.