Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skihue

Sorter faldende

1 til 20 af 60

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 af 60

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Har du sat jagten ind efter en ny skihue, der kan holde hovedet og ørerne varme på skiferien, så er du kommet til det rette sted. En skihue eller et pandebånd er mere eller mindre uundværligt, når du er afsted på skiferie. For selvom du har en hjelm på, når du drøner ned ad pisterne, så bliver det hurtig koldt, når du stopper op for at spise frokost eller nyde en kop kaffe. Køb derfor en smart og praktisk skihue, som du kan trække over hovedet, når du tager hjelmen af. Vidste du, at størstedelen af din kropsvarme forsvinder via hovedet? Dermed giver det også sig selv, at du med en hue kan undgå en stor del af nedkølingen, når det er rigtig koldt. Hos Lagersport finder du et stort udvalg af smarte skihuer, som du selvfølgelig også kan bruge i mange andre sammenhænge, end når du står på ski. Vi kan også tilbyde forskellig typer af pandebånd, hvis du foretrækker det frem for en hue. Dyk ned i udvalget her på siden i dag og find de produkter, du står og mangler.

Hold hovedet koldt med en varm skihue

Når du er afsted på ski, så gælder det om at holde hovedet koldt, når du kommer med fuld fart ned ad pisterne. Og for at kunne gøre det, så gælder det faktisk om at holde hovedet varmt, og det kan du gøre med den helt rette skihue. Vælger du en skihue i en tynd kvalitet, så kan du godt have den på inden under skihjelmen, men det er selvfølgelig meget individuelt, hvordan man foretrækker det. Her på siden kan du finde skihuer fra kvalitetsbrands som adidas, McKINLEY, Whistler og mange flere, og du finder dem til både mænd, kvinder og børn. Vælg en lækker, strikket model, eller måske en hue i fleece er mere dig? Hos Lagersport kan du altid finde vores produkter til nogle super skarpe priser. Her er mulighed for at spare masser af penge, så giv dig god tid til at udvælge den skihue, du bare ikke kan undvære.

Find skihuer og andet skiudstyr her

Er du glad for at stå på ski, og er du gerne afsted hvert år, så gælder det om at have adgang til det rette skitøj og -udstyr, så du kan få mest muligt ud af oplevelsen. Ud over skihuer kan du derfor også købe alt i skitøj lige fra skijakker og skihandsker til udstyr som skibriller, hjelme og rygskjold. Vi tilbyder nogle fantastiske kvalitetsprodukter, der på trods af de meget lave priser formår at opretholde en høj standard, og som derfor hverken vil skuffe dig på kvaliteten eller designet. Vælger du at shoppe her i vores webshop, så får du altid fri fragt, når du køber for mere end 500 kr. Samtidig tilbyder vi lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage. Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål til vores varer, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 20 55 03.