Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mckinley

Sorter faldende

1 til 20 af 51

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 af 51

  1. 1
  2. 2
  3. 3

I mere end 30 år har McKINLEY produceret funktionelt outdoor-tøj og -udstyr i fremragende kvalitet. Med udstyr fra McKINLEY kan du udforske og opleve naturen, som du har lyst; om det er ved en afslappet gåtur i dyrehaven en kølig efterårsdag eller ved at sove i shelter dybt inde i skoven – naturen skal nydes, mens den er der. Derfor er alle produkter designet, så du kan fokusere på de smukke omgivelser. Det betyder, at uanset om du skal rulle et liggeunderlag ud, krybe ned i en varm sovepose eller have jakken på, har McKINLEY sørget for enhver detalje, så dit udendørsliv bliver så nemt som overhovedet muligt. Du får desuden masser af værdi for pengene, når du køber tøj og udstyr fra McKINLEY. Alle produkter er nemlig lavet, så du kan tage på fantastiske eventyr, modstå alt slags vejr og samtidig altid være komfortabel.

Mount McKinley – et spændende eventyr

Brandet McKINLEY er opkaldt efter det fantastiske Mount McKinley i Alaska. Med en placering på 2 grader syd for polarcirklen hersker der evig vinter på det enorme bjerg, der med en svimlende højde på 6.194 meter er det højeste bjerg i hele Nordamerika. Det er derfor et barsk miljø bjergbestigere møder, når de sætter sig for at bestige Mount McKinley. Grundet dets geografiske placering udsættes de for forhold, man ellers kun møder i Himalaya. Det kræver derfor ekstrem udholdenhed, viljestyrke og erfaring at nå toppen. Disse egenskaber går igen i McKINLEY’s brandfilosofi, hvor passion, vilje og udholdenhed er essentielle begreber for skabelsen af produkter i høj kvalitet.

McKINLEY hos Lagersport.dk

Køb McKINLEY hos Lagersport.dk, og få endnu mere værdi for pengene. Vi har nemlig altid et stort udvalg af produkter fra McKINLEY til ekstra skarpe priser. Vores sortiment spænder bredt – du finder alt lige fra huer og strømper til regnsæt og soveposer. Skal du eksempelvis på vandretur, men kan du ikke helt finde ud af, hvad du bør tage med? Vi anbefaler, at du først og fremmest anskaffer dig en jakke fra McKINLEY, som er åndbar og vind- og vandtæt, sådan at du er forberedt, hvis vejret slår om. Derudover bør du investere i praktisk fodtøj – for hvad er en vandretur uden ordentlige sko?

Har du planer om at være væk over længere tid, bør du altid have en rygsæk med, hvor du har plads til de vigtigste ting. Det kunne være en ekstra trøje og et par strømper samt en drikkedunk og mad. Hos Lagersport.dk finder du helt sikkert outdoor-tøj eller -udstyr fra McKINLEY, der passer til dig og dine behov. Har du allerede fundet, hvad du står og mangler, sørger vi for, at du har det hurtigst muligt – sådan at du kan komme ud og nyde naturen!