Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Golfvogne

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Enhver golfspiller ved, at golf er en udstyrssport, og at det derfor ofte kan betale sig at investere i det helt rigtige udstyr. Når det så er sagt, er det dog helt essentielt, at du tager højde for dine egne behov fremfor dine medspilleres behov, når du udvælger dit golfudstyr. Hos Lagersport.dk tilbyder vi derfor både golfudstyr til nybegyndere, der er på udkig efter sit første komplette golfsæt samt til de rutinerede golfspillere, der blot mangler et supplement til golfsættet. Her på siden har vi et fint udvalg af golfvogne, der harmonerer med flere forskellige behov og krav.

Fordelene ved golfvogne

Golfvogne har flere helt åbenlyse fordele, og det er derfor værd at undersøge mulighederne, hvis du gerne vil forbedre dine golfoplevelser. Først og fremmest er den største fordel ved at investere i en golfvogn selvfølgelig, at du kan spare en masse kræfter, som du i stedet kan bruge på det, det hele egentligt drejer sig om – at spille golf. Med en golfvogn slipper du nemlig for at bære dit udstyr rundt på golfbanen, og du vil derfor også opleve at have flere kræfter tilbage i arme og ryg, selv når du er kommet til de sidste huller på banen. Derudover kan en golfvogn være en nødvendighed, hvis du har fysiske vanskeligheder, men alligevel holder fast i passionen for og glæden ved at spille golf.

Hvilken golfvogn skal jeg vælge?

Til sidst nævnte kan en golfvogn med elmotor være et godt forslag, da den kan spare dig for en masse energi, som du i stedet kan bruge på at svinge golfkøllen. Hvis du går efter en golfvogn med elmotor, kan vi foreslå Powerbug ProTour el-golfvogn, der er blandt de absolut bedste el-golfvogne på markedet. Golfvognen kører på et litiumbatteri og har derfor en meget lang levetid, mens konstruktionens gode kvalitet er med til at gøre vognen utrolig holdbar og slidstærk. Vognen er tilmed nem at have med i bil, da den også nemt kan foldes op og ned. Golfvognen kan desuden fås med og uden tilbehør, herunder scorekort samt drink- og paraplyholder.

Er du i stedet blot ude efter et afslappende alternativ til den traditionelle bærebag? Så har vi flere forskellige muligheder til dig. Hvis du er fast besluttet på, at du fremover kun kommer til at bære dit udstyr på golfvognen, kan du med fordel vælge en trehjulet golfvogn, der er perfekt til dig, der udelukkende bruger en vognbag. Vil du i modsætning gerne have mulighed for fortsat at bære dit udstyr på ryggen, foreslår vi, at du vælger en firehjulet golfvogn fra Flip n Go. Denne type vogn har en større plade, som tasken kan stå på, og du kan derfor blot montere din almindelige bærebag på vognen. Dermed slipper du for også at skulle investere i en helt ny vognbag. Sidst men ikke mindst har du selvfølgelig også mulighed for at købe golf bags til forskellig brug, hvis du slet ikke kan nøjes med hverken den ene eller anden taske.  

Køb din golfvogn hos lagersport

Når du handler hos Lagersport.dk afsender vi din ordre i løbet af en til tre dage. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.