Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skuldertasker

Sorter faldende

1 til 20 af 32

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 32

  1. 1
  2. 2

Mangler du en skuldertaske til sportsskoene, computeren eller til en weekendtur, så har Lagersport et bredt udvalg af tasker til dit behov. En taske kan nemlig være uundværlig, hvis du skal på tur og gerne vil medbringe alle de nødvendige ting. Vores udvalg af skuldertasker er derfor meget varieret, med tasker i forskellige størrelser, tasker til forskellige formål og tasker i forskelligt design. Dermed kan du finde en taske der er helt perfekt, til at opbevare dine ting, på både små og store ture/formål.

I vores webshop kan du finde din nye taske til en god pris, uanset om du er mand kvinde eller barn. 

Hvilken skuldertaske skal jeg vælge?

Har du en forestående weekendtur eller rejse, har vi flere gode tasker til formålet. Vores Haglôfs Duffelbag er en rummelig taske, som vil egne sig super godt som weekendtaske eller rejsetaske. Den har flere forskellige håndtag og stropper, som er med til at gøre tasken fleksibel og god at bære på. Du kan eksempelvis tage tasken på ryggen, hvis du skal gå, eller bruge bærehåndtaget hvis du blot skal stå. Derudover er tasken meget slidbar og vandafvisende, og du skal derfor ikke være nervøs for at bruge den i naturen eller tjekke den ind, når du skal flyve. Tasken fås i to størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov. Vi tilbyder også andre weekend- og sportstasker fra blandt andet Clique og H2O, som er perfekte til den korte tur.

Til strandturen, indkøbsturen eller noget helt tredje har vi også et udvalg af forskellige bomuldsnet, der er en god løsning, hvis det kun er småting, du medbringer. Bomuldsnettet kan foldes sammen og kommes i lommen, når du ikke skal bruge det mere. Vores bomuldsnet fås i flere farver, og du kan tilmed sætte dit personlige præg på nettet hos Lagersport. Til dig med beskidte fodboldstøvler eller løbesko, har vi flere forskellige sportsposer, som er perfekte, hvis du vil undgå at have mudder ud over alt. Sportsposerne er også et godt valg, hvis du eller dine børn er på udkig efter en ny gymnastiktaske.  Er du i stedet på udkig efter en arbejdstaske, har vi flere forskellige computer og forretningstasker med gode rum og lommer, som er perfekte til computer og bøger.

Alle vores tasker er lavet i godt materiale og i moderigtige designs, så du kan føle dig tilpas, når du bruger dem.

Køb din nye skuldertaske hos Lagersport

Hos Lagersport kan du finde din næste skuldertaske, uanset om den skal bruges som weekendtaske eller til dine beskidte løbesko. Taskerne fås til skarpe priser ligesom resten af vores sortiment. I webshoppen kan du blandt andet også finde et stort udvalg af Rygsække eller andet forskelligt sportsudstyr - tjek udvalget ud og find udstyret til din sport hos Lagesport. Vi sørger til gengæld for, at du nemt og hurtigt kan shoppe hos os. Vi afsender derfor dine varer i løbet af en til tre dage, så du hurtigt kan tage din skuldertaske i brug.