Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Badmintontøj

Sorter faldende

1 til 20 af 345

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 345

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Er du vild med at spille badminton, og er du lynhurtig og skarp på banen, så gælder det om at have det helt rette badmintontøj til rådighed. Som badmintonspiller bevæger man hele tiden kroppen, og presser den ud i nogle vilde positioner, og derfor skal badmintontøj være lavet af noget helt specielt. Ud over, at tøjet skal tilbyde stor bevægelsesfrihed, så skal det også være slidstærkt og samtidig komfortabelt, så du kan spille en lang og intens kamp uden at føle dig generet af dårlige materialer eller pasformer. Badmintontøj er skræddersyet til sporten og er igennem mange, mange år udviklet til at optimere spillet for badmintonspilleren. Nogle af de mest kendte mærker inden for badmintonsporten er Yonex og Forza, men i dag producerer også Adidas og Clique fantastisk tøj til dig, der går op i din sport og kun vil have det allerbedste. Dyk derfor ned her på siden i dag og udvælg dine favoritter, som skal tage dit spil til et højere niveau, end du hidtil har prøvet.

Bløde og åndbare materialer

Når du spiller badminton, så er der altid fart over feltet. Det er nemlig en sport, hvor det går stærkt, og hvor du hurtigt får pulsen op og kommer til at svede. Derfor vil du sætte pris på badmintontøj i lette og lækre materialer, som lader huden ånde og som hjælper dig med at komme af med varmen. Dog skal det ikke være på kompromis af æstetikken, for som badmintonspiller vil du sikkert stadig gerne se godt ud på banen. Hos Lagersport kan du glæde dig over et lækkert udvalg af badmintontøj til både mænd og kvinder. Vi har t-shirts, shorts, sports bh mm., der vil føles behageligt på kroppen og som samtidig er i bløde og faconsyede materialer, der vil komplimentere din krop og leve op til dine ønsker om et stilfuldt badmintonlook. Med det rette badmintontøj i træningsgarderoben, så kan du præstere dit bedste hver eneste gang, du træder ind på banen. Funktionelt tøj bidrager nemlig med flere fordele. For når først intensiteten stiger, og du forsøger at holde hovedet koldt, så skal du ikke også bekymre dig om badmintontøj, der ikke sidder som det skal eller føles ukomfortabelt. Står du også og mangler en ny ketcher, der kan tage din teknik og dine slag til nye højder, så finder du også det her hos os.

Køb dit tøj og udstyr hos Lagersport

Hos Lagersport er vi vilde med al slags sport. Det betyder, at ikke nok med badmintontøj, så kan du også finde tøj til andre populære sportsgrene såsom håndbold, fodbold og svømning. Holder du godt øje, så kan du ofte finde det til ekstra skarpe priser, og køber du for mere end 500 kr., så får du dine varer sendt afsted helt kvit og frit. Vi leverer dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage, og du kan derfor snarest se frem til at modtage dit spritnye badmintontøj.