Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sportstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 2406

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 2406

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sveden pibler frem på panden, og det kilder, hver gang sveddråberne langsomt triller ned over kinderne. Alle, der har dyrket sport eller blot opholdt sig i varmen, har prøvet at føle sig overophedet. Med godt sportstøj kan du afhjælpe dette, når du dyrker motion. Sportstøj er svedtransporterende og åndbart, så du kan komme af med overskydende sved og varme. Du bør altså ikke undervurdere vigtigheden af en god løbejakke eller t-shirt. Hos Lagersport.dk har vi altid et stort udvalg af moderne sportstøj fra kendte mærker som Hummel, Nike og Adidas til både børn og voksne.

Sportstøj er ikke kun til sport

Hos Lagersport.dk finder du blandt andet lækre sweatpants, der er perfekte til at tage over shortsene, når du skal i fitnesscenteret, men som også kan bruges som gode afslapningsbukser. Vi har desuden et stort udvalg af sportstøj, som du kan bruge til både sports- og dagligdagsbrug. Uanset, om du leder efter indendørs- eller udendørssportstøj i god kvalitet, finder du det her hos os.  

Det mest nødvendige sportstøj

Hos Lagersport.dk har vi sportstøj til ethvert formål, men hvad har du egentlig mest brug for, hvis du vil bruge det til sport og til hverdag? Vi har samlet nogle produkter, som vi mener, udgør det perfekte basissæt og derved dækker dine mest basale behov. Brug det som inspiration til at finde ud af, hvad du står og mangler, når du kigger vores sortimentet igennem. Et godt basissæt bør bestå af et par lækre træningsbukser, en hoodie i bløde materialer og en god, åndbar jakke. Det kunne eksempelvis være en vatteret jakke, eller en smart softshell-jakke. Derudover bør basissættet også indeholde en åndbar t-shirt og et par sko – for eksempel et par smarte modesko eller fitnesssko. Med dette sæt er du klar til en tur i fitness eller blot til en dejlig gåtur i skoven. Hos Lagersport.dk finder du det hele til skarpe priser.

Pas godt på dit sportstøj

Sportstøj er ofte svedtransporterende. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan du vasker det. Når du vasker dit sportstøj, bør du undgå at anvende skyllemiddel eller andre blødgørende midler såsom eddike. De blødgørende midler tildækker fibrene i stoffet og ødelægger derved dets svedtransporterende evne. Desuden bør du altid lade dit sportstøj lufttørre, da dette hjælper med at holde på faconen samtidig med, at det holder sig pænt længere. Den kraftige varme fra tørretumbleren er nemlig hård ved stoffet og kan ødelægge stoffibrenes opbygning, så dets svedtransporterende egenskaber ligeledes nedsættes.

Vil du være sikker på, at dit sportstøj beholder alle dets unikke kvaliteter og holder svedlugt væk, kan du med fordel anvende sportsvask i stedet for almindeligt vaskepulver. Velholdt sportstøj er altid lækkert at få på og kan føles som nyt gang på gang. Passer du godt på dit sportstøj, får du glæde af det i mange år. Find det du står og mangler hos Lagersport.dk.