Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skibukser

Sorter faldende

1 til 20 af 22

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 22

  1. 1
  2. 2

Skal du afsted på ski, så er skitøjet noget af det vigtigste at have styr på. Skibukser er helt uundværlige, og her er det vigtigt, du ikke går på kompromis med kvaliteten, da de rette skibukser har stor betydning for hele oplevelsen, når du er afsted. Et par gode skibukser i en høj kvalitet har en fantastisk pasform og beskytter dig upåklageligt imod at blive både kold og våd. Samtidig giver det dig den optimale bevægelsesfrihed, så du ikke føler dig hæmmet. Uanset om du er rutineret skiløber eller skal afsted for første gang, så er skitøjet og -udstyret vigtigt, og du gør klogt i at vælge nogle gode materialer, der giver dig de bedste forudsætninger. Der kan være rigtig stor forskel på skibukser, og her på siden finder du et bredt og varieret udvalg af forskellige slags, så du kan finde de skibukser, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi har skibukser til både børn og voksne, så hele familien kan blive klædt flot og praktisk på til skiferien.

Find de bedste skibukser hos Lagersport

I jagten på et par nye, gode skibukser, så er der flere ting, du bør overveje. Noget af det vigtigste, når du står på ski er, at du ikke bliver våd og kold. Derfor bør du købe skibukser, med en høj vandtæthed. Vælger du skibukser med et vandsøjletryk på 5-10.000 mm, så kan du regne med, at bukserne holder dig tørre hele dagen. Står du på snowboard, kan det være en fordel at vælge et endnu højere vandsøjletryk, da snowboardere oftere er i kontakt med sneen end skiløbere. Efterfølgende bør dine nye skibukser være åndbare, så du kan svede uden at blive fugtig. Jo højere tallet for åndbarhed er, desto bedre er de og desto mere komfort får du. Syninger, der er tapede, og vandtætte lynlåse har yderligere stor betydning. Det forhindrer nemlig sne og vand i at trænge ind – ligeledes er snefang en stor fordel. I skibukser sidder snefanget nede ved anklen, og det sikrer på samme måde sne og vand i at trænge ind, når du er i nærkontakt med underlaget. Her på siden har vi skibukser fra nogle stærke brands som McKINLEY og TouchNine.

Bliv klar til pisterne

De fleste af vores skibukser hos Lagersport kommer med smarte seler, der sørger for at holde bukserne på plads, så du slipper for at hive op i dem i tide og utide. Hos os kan du blive helt klar til skiferien. Mangler du den perfekte skijakke til at matche dine nye skibukser, så har vi selvfølgelig også et flot udvalg af dette. Derudover kan du også glæde dig over både skisokker, skiundertøj, skihjelme og meget andet. Vi sender altid dine varer afsted i løbet af 1-3 hverdage, og vi giver dig fri fragt ovenikøbet, hvis du bestiller for mere end 500 kr. Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 55 03.