Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Golf Handsker

Sorter faldende

14 vare(r)

Sorter faldende

14 vare(r)

Det er helt åbenlyst, at grebet på golfkøllen er utroligt væsentligt, når du spiller golf. Dit greb er således afgørende for udførslen af dine slag og dermed også din præstation på golfbanen. Det er derfor ikke en dum ide at investere i en god golfhandske, hvis du gerne vil øge kontrollen med din golfkølle. Derfor tilbyder vi golfhandsker med mange forskellige funktioner fra både Wilson og Nike.

Find den perfekte golfhandske

Når du skal finde den helt rette golfhandske, er det vigtigt at bemærke, at golfhandsken fås enkeltvis og dermed kun til den ene hånd. Handsken skal brugen på den hånd, som er placeret øverst på køllen. Hvis du er højrehåndet, skal du derfor vælge en handske til din venstre hånd, og omvendt skal du bruge en handske til din højre hånd, hvis du er venstrehåndet.

Til almindelig brug kan vi på det varmeste anbefale Wilsons Conform golfhandske, som både fås til højre og venstre hånd. Handsken er produceret i kvalitets cabrettalæder, der sikrer det optimale greb omkring din golfkølle. Derudover er det indvendige materiale utroligt svedtransporterende, så du ikke ender med at have en swimmingpool i din handske. Alt i alt er Wilsons Conform handske helt perfekt for langt de fleste golfspillere, der ønsker at optimere grebet på sin golfkølle. Conform handsken fås også i en udgave, der er specielt designet til kvinder. Dermed er handsken en anelse smallere, så pasformen også passer til dig med en smal hånd. Handsken til kvinder har selvfølgelig de samme gode egenskaber som nævnt ovenfor.

Golfhandsker til regnvejr og vinter

Hvis du spiller golf i Danmark, så ved du sikkert også, at det kan være en udfordring at få et ordentligt greb på golfkøllen, når regnen pludselig siler ned. Så hvis du er den type golfspiller, der gerne tager afsted mod de grønne plæner, selv når vejret ikke viser sig fra sin fineste side, kan det være en god ide at få fat i et par regnvejrshandsker. Med et par gode golfhandsker der er beregnet til regnvejr, skal du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt du pludselig mister grebet midt i et sving. Her på siden tilbyder vi Wilsons Grip regnvejrshandske, der er lavet i Premium Clarino mikrofiber materiale, der faktisk er med til at forbedre dit greb, når materialet bliver vådt eller fugtigt. Vi tilbyder ligeledes golfhandsker til vintermånederne, hvor især kulden kan være med til at udfordre dit spil på golfbanen. Meget af arbejdet i golf ligger nemlig i armene og hænderne, og derfor er det også vigtigt, at du altid har en god temperatur i hænderne. Vores vinterhandsker fra Wilson er lavet i mikrofiber, der sikrer, at dine hænder har den helt rette temperatur, selv når det er rigtig koldt udenfor.

Køb golfhandsker hos Lagersport

Hos Lagersport tilbyder vi et godt udvalgt af golfhandsker til forskelligt vejr – vores handsker fås både til damer og herre, så enhver kan blive klar til at tage af sted mod golfbanen. Find dine favoritter lige nu, så afsender vi din bestilling i løbet af en til tre dage.