Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Spilletrøjer

Sorter faldende

1 til 20 af 1001

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 1001

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dyrker du meget sport, så går du sikkert også meget op i tøjet og udstyret hertil. Hvad end du dyrker fodbold, spiller håndbold eller badminton, så er de rette spilletrøjer nødvendige. Spilletrøjer skal ikke kun være smarte, men ikke mindst også være velsiddende og funktionelle, så du får mest muligt ud af din træning. Den allerbedste spilletrøje er den, du slet ikke kan mærke, du har på. Det vil sige en trøje, hvor pasformen sidder lige i skabet, og hvor materialet er let og behageligt. Der skal være masser af bevægelsesfrihed, så du ikke bliver hæmmet i noget, og samtidig skal du have mulighed for at svede uden at blive overophedet, og her er et svedtransporterende materiale nødvendigt. Mange spilletrøjer er designet med ventilerende meshpaneler, der både lader din hud ånde, men også er et tegn på, at du har fat i en god kvalitetsspilletrøje. Dyk ned i udvalget her på siden og find den spilletrøje, du bare ikke kan undvære.

Spilletrøjer med lange og korte ærmer

På denne side kan du finde et væld af lækre spilletrøjer, der vil gøre fodboldtræningen og -kampene meget sjovere og mere komfortable. Vi har spilletrøjer med både lange og korte ærmer, nogle i løstsiddende designs og andre i tætsiddende. Derudover fås vores spilletrøjer i mange forskellige designs og farver, og du kan derfor finde den spilletrøje, der bedst matcher dig og din stil. Af mærker kan du vælge imellem Nike, adidas, hummel og flere andre, og der er derfor ingen tvivl om, at du vil få fingrene i et fantastisk kvalitetsprodukt, uanset hvilken spilletrøje du vælger. I kampens hede vil du sikkert foretrække en spilletrøje med korte ærmer, men når kampen er slut, og du begynder at blive kold, så vil du sætte pris på en spilletrøje med lange ærmer, som du kan trække over t-shirten for at holde varmen. Sørg derfor for at have nogle forskellige spilletrøjer liggende i garderoben derhjemme. Med de skarpe priser her på siden, får du helt sikkert råd til mere end én slags.

Fokus på komfort og funktionalitet

Når det kommer til træningstøj, så er der ingen tvivl om, at god kvalitet, komfort og funktionalitet kan være med til at forbedre dine præstationer. Derfor bør du udvælge dine spilletrøjer med omhu. Går du meget op i din sport, og står du pt og mangle andet udstyr, så kan du glæde dig over også at finde både fodboldstøvler, shorts, træningsbukser og meget andet her hos os. Vi har alt det, du har brug for, for at gøre tiden på fodboldbanen så nem og sjov som muligt. Hos Lagersport kan du altid regne med at modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage. Shopper du for minimum 500 kr., så sender vi dem ovenikøbet afsted til dig helt gratis. Tøv derfor ikke med at bestille hjem fra vores webshop i dag. Vi glæder os til at tage imod din ordre.