Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sportstasker

Sorter faldende

1 til 20 af 114

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 114

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Er du sportsentusiast, og er du ofte fysisk aktiv i form af enten fodbold, håndbold, løb, fitness eller noget helt andet, så har du sikkert også en masse sko, tøj og udstyr, som du kan lide at bruge, imens du er i gang. Hertil er det et must med en sportstaske. Heri kan du nemlig opbevare alt dit udstyr og nemt have det med dig, når du skal træne. Derfor finder du hos Lagersport et stort og varieret udvalg af sportstasker til både piger og drenge. Du finder dem i et væld af farver og former fra nogle af de største mærker på markedet, heriblandt hummel, adidas og Craft. Vælg en sportstaske, der passer til den størrelse du er, for at opnå mest mulig komfort. Dermed giver det også sig selv, at børn skal have en mindre sportstaske end voksne – og dette er vigtigt for ikke at risikere skader på ryg og lænd. Når du klikker dig ind på de forskellige tasker, så kan du se både centimetermål og litermål, og på den måde kan du blive klogere på, om størrelsen passer til dig.

Praktisk og moderigtig sportstaske

I den optimale sportstaske finder du typisk et stort rum, hvor du kan have plads til både sko, tøj, drikkedunk og andet udstyr. Rummet lukkes ofte med en lynlås, der er nem og praktisk at håndtere. Derudover vil du få stor glæde af også at have nogle mindre lommer til personlige ejendele, samt eventuelt et ekstra rum til opbevaring af vådt, svedigt eller beskidt tøj. Derudover er bærehåndtag og skulderrem et must, så du enten kan bære tasken på ryggen eller over skulderen. Bruger du din sportstaske meget, og bliver den ofte tung, så er det vigtigt med en taske, du kan bære som en rygsæk, så du undgår skader i skulder og ryg. Vi har tasker i mange smarte og slidstærke designs, og uanset hvilken taske du vælger, så kan du glæde dig over en god kvalitetstaske, du kan have glæde af i mange år. Husk, at du også kan få glæde af din sportstaske i mange andre sammenhænge end blot sport. Du kan bruge den som weekendtaske, når du skal besøge familien, eller som håndbagage på flyet, når du skal rejse.

Sportstasker til skarpe priser

Hos Lagersport er vi vilde med sport, og uanset hvilken sportsgren du foretrækker, så kan du her på siden finde den perfekte sportstaske, der vil følge dig til både træning og kamp. Ud over sportstasker kan du også finde alt i sportstøj, udstyr og plejeprodukter, der helt sikkert vil optimere din præstation. Køb i dag og glæd dig til at modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage. Vi giver dig gratis fragt, hvis du køber for mere end 500 kr., og der er derfor ingen grund til at holde dig tilbage. Find din nye sportstaske hos os i dag og hav plads til alt det nødvendige i forhold til din træning.