Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Målmandshandsker

Sorter faldende

16 vare(r)

Sorter faldende

16 vare(r)

Her på siden finder du vores brede udvalg af målmandshandsker. Der er modeller til både børn og voksne samt i flere forskellige prisklasser, så du kan helt sikkert finde nogen, der matcher dine behov, krav og ønsker.

Alle handskerne kommer fra kendte og elskede kvalitetsbrands, der gang på gang leverer sportstøj og -udstyr, der brillerer både i forhold til design og materialer. Tag et kig på modellerne allerede i dag, og find dine nye yndlingshandsker.

De perfekte målmandshandsker er et must

Du kan ganske enkelt ikke gøre det godt som målmand uden et par solide målmandshandsker. Står du indimellem på mål, når du spiller fodbold, kan det derfor også godt betale sig at investere i et par lækre handsker, der gør det meget nemmere for dig at have et godt tag på bolden.

Selvom du blot spiller fodbold på hobbyniveau med vennerne en gang imellem, er det rart at have et par målmandshandsker til formålet. I et sådant tilfælde kan du sandsynligvis nøjes med et par billigere handsker, der ikke har vanvittigt mange smarte funktioner og indbyggede teknologier. Har du derimod en ambition om at blive den næste store landsholdsmålmand, gør du klogt i at prioritere et par virkelig gode målmandshandsker samt særligt målmandstøj.

Uanset hvad der passer dig bedst, kan du finde handsker i vores sortiment, der matcher dine ønsker, behov og økonomi. 

Flat cut, rollfinger cut eller negative cut?

Du kan her hos Lagersport finde målmandshandsker med forskellige cuts. Man inddeler som regel handskerne i henholdsvis flat cut, rollfinger cut og negative cut. Derudover findes der i dag forskellige hybridcuts. Flat cut er det mest almindelige cut og er det cut, der er blevet benyttet i længst tid. Med flat cut er der god plads til fingrene, latexhåndfladen er glat, og syningerne sidder på ydersiden af handsken.

Ved rollfinger cut er der en større latexgribeflade, da latexen delvist ligger omkring fingrene også. Rollfinger cut er populært blandt mange af de helt store målmænd og er for dig, der gerne vil have et lidt tættere fit og masser af kontakt med bolden.

Negative cut kan nærmest beskrives som det modsatte af flat cut. Her har du syningerne på indersiden af fingrene, hvilket giver virkelig god boldføling. Vælger du handsker med negative cut, vil du nærmest ikke bemærke, at du har dem på, og du får således en meget naturlig føling med fodbolden.

Find de rette målmandshandsker i vores sortiment

Du finder mange forskellige målmandshandsker her på siden. Om du er til flat cut, negative cut eller rollfinger cut, kan du finde et par handsker, der lever op til dine krav i vores udvalg.

Ud over at du skal have cuttet for øje, er det også særdeles relevant at kigge på, hvilke materialer der er gjort brug af ved forskellige modeller. Dette spiller en afgørende rolle i forhold til, hvordan handskerne er at bruge, samt hvor god åndbarhed der er i dem.

Sidst, men ikke mindst, kan du naturligvis finde målmandshandsker i mange forskellige design og udformninger i vores sortiment. Kig for eksempel på, hvordan de forskellige modeller åbnes og lukkes samt på, hvad der rent udseendemæssigt falder i din smag.