Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Løbeshorts

Sorter faldende

1 til 20 af 61

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

1 til 20 af 61

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Enhver løber, fitnessentusiast eller boldspiller ved, hvor vigtigt det kan være med et par gode løbeshorts eller sport shorts. Mens et par gode sportsshorts er relevant for fitnessentusiasten og håndboldspilleren året rund, er løbeshortsene først rigtigt en essentiel del af løberens garderobe i løbet af sommeren. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af shorts, der henvender sig til flere forskellige målgrupper.

Løbeshorts til dig der elsker at løbe

Til løberen har vi flere forskellige to lags løbeshorts, der er helt perfekte til en løbetur på en varm sommerdag. To lags shortsene har et ydre lag i et løst fit, der giver god ventilation til benene, mens det indre lag er lette tights, der sikrer den bedste komfort. To lags shorts er derfor også en perfekt løsning til dig, der helst bruger løse shorts, men samtidigt gerne vil have støtten eller komforten fra et par indershorts. Til mænd har vi tilmed også gode separate indershorts, der kan bruges under dine andre sportsshorts. På den måde kan du få mest muligt ud af dine shorts, der ikke allerede har indbyggede indershorts.

Her på siden har vi også et stort udvalg af fleksible og korte tights til dig, der er mest til traditionelt løbetøj. Med et par korte løbetights er du nemlig sikret maksimal komfort og fleksibilitet, så du kan få den bedst mulige bevægelsesfrihed, når du løber, dyrker fitness eller noget helt tredje. Samtidigt sikrer materialet den bedste svedtransport fra benene – og et par korte tights kan derfor fint fungere som et par indershorts.

Sportsshorts til boldspilleren

Er du mere til boldspil eller fitness? Så har vi også både spillershorts og almindelige boldshorts her på siden. Vores Adidas Tastigo shorts findes både til mænd, kvinder og børn og er et helt oplagt valg, hvis du mangler et par nye shorts til fodboldtræningen. Tastigo shortsene er lavet i Adidas’ Climate stof, der giver god svedabsorbering og et behageligt fit. Derudover tilbyder vi også forskellige Hummelshorts til blandt andet basket og fodbold.

Logo på dine shorts?

Hvis du er på udkig efter nyt spillertøj til dit fodboldhold eller løbeshorts til en motionsklub, så kan vi hjælpe dig med at lave tryk på tøjet, uanset om det drejer sig om klubbens logo eller et spillernummer. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte vores kundeservice på kundeservice@lagersport.dk eller 70 20 55 03 – så tager vi os af resten. Repræsenterer du en offentlig institution, der er interesseret i tryk på tøjet, så kan du desuden betale via. jeres EAN-nummer.

Køb dine nye Løbeshorts hos Lagersport.dk

Hos Lagersport.dk har vi et bredt sortiment af løbeshorts, der kan hjælpe alle løbeglade mennesker igennem sommeren. Vores løbeshorts fås både med og uden indershorts og i flere forskellige materialer. Derudover har vi også shorts til fodbold- og basketboldspillere, som vi desuden gerne trykker spillernummer eller logo på. Når du handler hos os, afsender vi din ordrer i løbet af en til tre dage, så du hurtigt kan tage dine nye løbeshorts i brug.