Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Benskinner

Sorter faldende

1 til 20 af 23

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 23

  1. 1
  2. 2

Er du på udkig efter benskinner, der kan yde dig den optimale beskyttelse, men som samtidig ikke begrænser dig i dit spil? Så er du landet det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig finde et bredt udvalg af kvalitetsbenskinner, og der er således også særdeles gode chancer for, at du kan finde en udgave, der til perfektion lever op til netop dine behov, krav og ønsker. Tag blot et kig på mulighederne.

Benskinner er obligatoriske, når du spiller fodbold

Benskinner er ikke blot særdeles smarte at gøre brug af, når du spiller fodbold - faktisk er det også et lovmæssigt krav, at man har benskinner på i alle officielle fodboldkampe i Danmark. Du kan altså ikke slippe for benskinnerne – og heldigvis for dét.

Når det går vildt for sig på banen, får du helt sikkert et spark eller to over skinnebenet. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at beskytte skinnebenene, så du undgår både smerter og skader. Det gør du ved hjælp af solide benskinner udviklet særligt til formålet.

Du kan her på siden finde benskinner til både børn og voksne og fra mange forskellige producenter. Du kan således helt sikkert også finde nogen, der er helt perfekte for netop dig.

Hvilke benskinner skal jeg vælge?

Du kan grundlæggende vælge imellem to forskellige typer benskinner. Der er de ”klassiske” benskinner med velcrolukning samt de nyere tubebenskinner. Ved udgaven med velcrolukning har du en hård skal, der beskytter skinnebenet og holdes på plads med velcrobånd. Derudover er der en rem, der går ned omkring foden for at holde benskinnen på plads. I denne type benskinne er der oftest indbygget ankelbeskyttelse.

Vælger du en tubeskinne, får du nærmest en sok uden fod i. På denne sok sidder selve beskyttelsesskinnen. Her er der typisk ikke ankelbeskyttelse, hvorfor denne type benskinner for eksempel er relevante for målmænd, som kun sjældent er i tæt fysisk kontakt med de andre spillere.

Er du forsvarsspiller, bør du vælge en benskinne med meget høj beskyttelse ved både skinneben og ankler. Spiller du midt på banen, skal du have god beskyttelse, men samtidig skal bevægeligheden gerne være i top. Er du angrebsspiller, er det vigtigt, at du får fat i benskinner, der yder god beskyttelse, men som fortsat er meget lette.

Find de rette benskinner her på siden

Når du skal vælge benskinner, skal du i særdeleshed være opmærksom på, hvilke materialer de er fremstillet i. Dette er afgørende for både den beskyttelse, de yder, og hvor meget de vejer. Målet er altid at finde benskinner, der giver optimal beskyttelse, men som samtidig ikke forhindrer dig i at bevæge dit frit og hurtigt på banen.

Derudover skal du naturligvis overveje, hvordan benskinnerne skal være udformet for at give dig de bedst mulige forudsætninger for at yde dit maksimale på banen.

Du kan her på siden finde mange forskellige benskinner fra nogle af de absolut bedste producenter på markedet. Du kan derfor helt sikkert også finde nogen, der falder i lige præcis din smag, og som lever op til dine forventninger i forhold til både pasform, komfort, materialer og vægt. Herudover finder du naturligvis også fodboldstrømper, andet fodboldtøj og gode fodbolde i vores sortiment.