Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Golf Bags

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Det er ingen hemmelighed, at udstyret spiller en stor rolle, når golfspillere skal brillere på de store og grønne golfbaner. Det er derfor heller ikke uset, at behovet for at have det helt rette golfudstyr pludselig bliver stort, når golf-feberen for alvor rammer. Har du også netop opdaget din passion for golf, og har du endelig fået taget dig sammen til at besøge din lokale golfbane? Eller er du en af dem, der har været fast gæst på golfbaner i ind- og udland i mange år? Hos Lagersport har vi udstyret til dig uanset om du har haft en langvarig passion for golf, eller om du netop er gået i gang med at spille. Med andre ord, tilbyder vi udstyr til både øvede golfspillere samt amatører, der blot er på udkig efter sit første komplette golfsæt. Her på siden har vi et bredt udvalg af golf bags til flere forskellige behov. 

Find den rette Golf Bag her

En god golf bag er uden tvivl et musthave på golfbanen, når du skal bære dine golfkøller rundt. Derfor er der også god grund til at overveje nøje, hvilke funktioner din golfbag skal have. Det er specielt værd at overveje, hvorvidt du skal bruge en bærebag eller en vogn bag, afhængig af om du helst vil være fri for at bære på tasken eller ej. Her på siden finder du først og fremmest forskellige bærebags fra Wilson i simple og mere avancerede udgaver. Hvis du er på udkig efter en enkel bærebag, der har alt det basale udstyr, så er Wilsons Quiver bærebag muligvis noget for dig. Quiver bærebag er opbygget omkring et stativ, der stabiliserer tasken, når du stiller den fra dig. Tasken er tre-delt i toppen, og det er derfor nemt at holde styr på dit udstyr. Tasken sikrer også den bedste komfort for din ryg med ergonomiske stropper, der fordeler vægten fire steder. Derudover har tasken både paraplyholder, håndklædering og handskeholder, som alt sammen er med til at gøre det nemmere for dig. Går du i stedet efter en mere avanceret bærebag, så kan du med fordel tage et kig på Wilsons Nexus bærebag, der også er opbygget omkring et udvendigt stativ, som stabiliserer tasken i alt slags vejr. Tasken har mange forskellige detaljer og lommer, der gør det nemt for dig at have alle dine ting med på golfbanen. Tasken er tilmed lavet i slidstærkt og vandafvisende nylon, så dit udstyr altid holder sig tørt. Vigtigst af alt har tasken gode håndtag og en justerbar bæresele, så du nemt kan flytte rundt på tasken og have den på ryggen uden af få ondt.

Golf bag til vognen

Hvis du hellere vil spare på kræfterne, når du bevæger dig rundt på golfbanen, er der ingen tvivl om, at det kan være en fordel med en golfvogn og tilhørende vognbag. Her på siden finder du et bredt udvalg af golf bags til golfvogne fra både Wilson og BagBoy med forskelligt tilbehør og detaljer. Taskerne kommer også i forskellige kvaliteter, hvoraf nogle af dem er 100% vandtætte til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit udstyr. Hvis du gerne vil have mulighed for at veksle mellem at bruge en golfvogn og bære golftasken på ryggen, så kan du med fordel vælge en almindelig bærebag og tilkøbe en firehjulet vognbag, der har en større plade at montere tasken på.

Find din Golf Bag her

Når du bestiller din golf bag hos Lagersport afsender vi din bestilling i løbet af en til tre dage.