Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Træningsjakke

Sorter faldende

1 til 20 af 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

1 til 20 af 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vil du også gerne forlænge fodboldsæsonen og fortsætte træningen igennem vintermånederne? Så ved du måske også, hvor stor betydning den helt rette påklædning kan have. Med en god og varm træningsjakke giver du dig selv mulighed for at træne udendørs hele året rundt og gøre enhver træning til en fornøjelse. En træningsjakke er intet mindre end et musthave, uanset om jakken skal bruges til træning eller blot som overtræk imellem opvarmning og kamp.

Find den perfekte træningsjakke

Hos Lagersport tilbyder vi et bredt udvalg af lækre træningsjakker til fodboldtræning, løbeture eller en helt tredje udendørs sport. Vores træningsjakker fås i mange forskellige modeller og materialer, der alle er perfekte til hvert sit formål. Her på siden har du altså mulighed for at finde træningsjakken, der opfylder alle dine behov og krav. Måske er du blot på udkig en tyk træningsjakke, der kan bruges mellem opvarmningen og fodboldkampen. Med en tyk træningsjakke kan du holde dig varm, uanset om du starter på bænken eller ej. Her på siden finder du blandt andet de populære Nike Academy vinterjakker, der er det optimale valg for både træner og spiller, når kulden for alvor melder sin ankomst. Nikes vinterjakker kan tilmed også fungere som fritidsjakke, og du får dermed et to-i-en produkt, når du vælger Nikes Academy vinterjakke. Jakkerne fra Nike er desuden produceret i Nikes Dri-Fit materiale, der sikrer den bedste svedtransport og dermed også, at du kan holde dig tør, mens du sidder på bænken.

Træningsjakken til vinter

Er du i stedet på udkig efter den perfekte træningsjakke til selve træningen, så tilbyder vi et bredt sortiment af forskellige træningsjakker både i vindtætte kvaliteter og jakker med større åndbarhed. Når du skal vælge din nye træningsjakke, kan du med fordel overveje, om jakken udelukkende skal fungere som et ekstra lag til lidt koldere vejr, eller om din træningsjakke skal være modstandsdygtig overfor både vind og regn. Adidas Core jakkerne eller Nike Academy Zip-træningsjakkerne kan være dit optimale valg, hvis du leder efter en jakke, der har en perfekt pasform og komfort. Begge jakker er nemlig lavet i elastiske polyester materialer, der sikrer, at jakken aldrig bliver en forhindring for din bevægelsesfrihed. Dermed kan du spille helt uforstyrret videre, selv når vejret begynder at blive koldere. Til dig, der er på udkig efter en vindtæt jakke, har vi flere varianter af vindtætte og vandtætte træningsjakker fra blandt andre Craft og Hummel.

Tryk på træningsjakker?

Måske er du endda på udkig efter nye træningsjakker til dit fodboldhold? Hos Lagersport kan vi hjælpe jer med at lave tryk på jakkerne, så ingen er i tvivl om, hvilken klub i hører til. Hvis du er interesseret i få lavet tryk på jakkerne, skal du blot kontakte vores kundeservice på kundeservice@lagersport.dk eller 70 20 55 03 – så tager vi os af resten.

Køb din træningsjakke hos Lagersport

Hos Lagersport tilbyder vi gode træningsjakker til dig. Tag et kig på vores udvalg lige her og find din favoritjakke, så du kan komme videre med træningen. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.