Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sport Outlet

Sorter faldende

1 til 20 af 798

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 798

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Er du vild med outlet, så er du landet det helt rette sted. Hos Lagersport elsker vi nemlig billigt sportstøj, og derfor har vi dedikeret en helt side til vores sportoutlet. Her kan der være rigtig mange penge at spare, hvis du holder godt øje. Grunden til, at priserne er så skarpe her på siden er, at varerne enten er udgående modeller eller farver, eller det kan være vi kun har få størrelser tilbage af den specifikke varer og derfor gerne vil hurtigt af med de sidste. Dog skal du ikke være bange for, at kvaliteten er ringere end normalt, for i vores sportsoutlet finder du de samme lækre mærker, som du finder under alle vores andre kategorier. Her kan være tale om fx det verdenskendte Hummel, McKINLEY, Endurance og mange andre - alt efter, hvad du leder efter og til hvilken sportsgren.

Tag til sportsoutlet hos Lagersport

Outlet har i mange år været et kendt fænomen, og stammer nok mest af alt fra USA, hvor du på store markeder kan handle tøj, sko og accessories fra sidste år eller sæson til rigtig billige penge. Herhjemme kalder man det også for lagersalg, men i løbet af de seneste år er flere begyndt at bruge betegnelsen outlet, og derfor kalder vi det hos Lagersport også for sportoutlet. Mange af de store brands afholder løbende deres egne outlet-aktiviteter. Men her på siden har vi valgt at samle lidt af hvert fra mange af vores populære brands og varekategorier. Heldigvis er det de færreste, der foretrækker at give fuld pris for deres varer, og derfor er der rift om varerne her på siden. Du skal ikke gøre dig alt for mange overvejelser, for så ender dine favoritsko med at blive snuppet lige foran dig. Vi fører naturligvis KUN originale mærker, så selvom priserne næsten virker for gode til at være sande, så skal du ikke bekymre dig om ægtheden af varerne.

Kom til outlet og køb sportstøj

Hos Lagersports sportoutlet kan du finde alt dit nye sportstøj og -udstyr. Måske forbinder du normalvis en outlet med at være et fysisk sted, hvor du går rundt imellem forskellige boder, men nu kan du komme til sportsoutlet hos Lagersport hjemme fra din bløde sofa. Du kan dykke ned her i vores onlineshop, og i ro og mag udvælge alt det nye sportstøj, du bare ikke kan undvære. Her kan du blive klædt billigt på til sportsgrene som både fodbold, håndbold, svømning, løb og meget andet. Vi tilbyder sportstøj i form af hættetrøjer, tights, t-shirts og shorts, men du kan også finde skitøj og tilhørende udstyr, hvis du er så heldig at have en skiferie i vente.

Optimer træningen med nyt fra sportoutlet

Det er altid er skønt med nyt træningstøj. Det er en dejlig følelse at være godt tilpas i sit træningstøj og samtidig føle, at man ser godt ud, selvom man sveder. Måske oplever du, at din træningsmotivation hele tiden varierer lidt alt efter årstiden og de ting, der ellers foregår i dit liv – og her kan nyt sportstøj være med til at booste din motivation og sætte gang i træningsglæden igen. Det kan især være vigtigt, hvis du udøver sport på professionelt plan, eller er ved at træne op til et bestemt kamp eller fx en halvmaraton. Så er der nemlig ikke plads til dårlige dage, for du er nødt til at vedligeholde din træning. Så kan lidt nyt tøj eller udstyr være den gulerod, der sørger for at holde dig i gang.

Ud over tøj kan vi også tilbyde forskellige former for udstyr som fx handsker og knæbind, der også kan være nødvendige ting for, at du kan komme i mål med din træning.

Vælg den nemme løsning hos os

Hos Lagersport er finder du alle dine favoritmærker til skarpere priser end nogensinde før. Betyder det derfor ikke noget for dig, om dit træningstøj er fra den allernyeste kollektion eller ej, så er der rigtig mange penge at spare i vores sportoutlet. Vi sørger altid for hurtig levering i løbet af kun 1-3 hverdage, og shopper du for mere end 500 kr., får du fri fragt. Kast dig derfor over alle vores outlet-varer i dag og glæd dig til at gøre et kup.