Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bordtennisbat

Sorter faldende

14 vare(r)

Sorter faldende

14 vare(r)

Her nedenfor kan du finde vores store udvalg af bordtennisbat. De komme alle fra solide brands, du ganske roligt kan sætte din lid til - så tag blot et kig på sortimentet og find dit nye favoritbat. Om du handler som privatperson, for en virksomhed eller på vegne af en klub, kan du købe bordtennisbat til særdeles konkurrencedygtige priser her hos Lagersport.

Det rette bat er alfa og omega for et godt spil

Uden et godt bat er det ganske enkelt umuligt for dig at brillerer i et slag bordtennis. Derfor er battet også i særdeleshed værd at prioritere. Her på siden finder du naturligvis kun kvalitetsbat, som du kan være helt sikker på, lever op til dine høje krav og forventninger.

Når du skal vælge det rette bordtennisbat, kan du blandt andet med fordel kigge på, hvordan grebet er på de forskellige bat. Dit bordtennisbat skal i princippet fungere som en forlængelse af din hånd, og derfor er det også vigtigt, at battets greb passer til dine behov og præferencer. Skal du kunne yde dit maksimale, er det slet og ret nødvendigt at finde et bat, der ligger godt i hånden.

Vælg det bedste bordtennisbat i forhold til dit niveau

Når du skal vælge bordtennisbat, skal du forholde dig til, hvor godet forskellige bat gør det i forhold til control, speed og spin. Man rangerer bordtennisbat fra 1-100 i de tre forskellige kategorier, og jo bedre rangering, des bedre gør battet det på det pågældende område.

Er du ny inden for bordtennis, er det vigtigt, at du har masser af kontrol over battet. Du skal således vælge et bat med så høj control-rangering som muligt og med en lavere rangering ved spin og speed. Dermed er du sikker på at have fuldkommen kontrol over bordtennisbolden og at kunne få den sikkert over nettet.

Er du let øvet, kan du skrue lidt op for spin og speed samt en smule ned for control. Det er fortsat fornuftigt at vælge et bordtennisbat med op imod 80-90 i control, men du kan nu gå op til et bat med 40-75 i både spin og speed.

Når du er øvet og har spillet bordtennis i mange år, har du med stor sandsynlighed udviklet din egen spillestil. Derfor er det heller ikke til at sige, hvordan dit bat skal rangere inden for de forskellige områder – det afhænger ganske enkelt af, hvordan du spiller, så du kan frit vælge imellem alverdens bat.

Køb solide bordtennisbat her hos Lagersport

Uanset hvor meget erfaring du har med bordtennis, kan du finde et bat, der er helt perfekt for dig i sortimentet her på siden. De kommer med forskellige greb og forskellige rangeringer inden for control, speed og spin. Dertil kommer, at der er bat med forskellige typer belægninger alt efter, hvad der giver bedst mening for dig.

Alle bordtennisbattene her på siden er naturligvis i god kvalitet og kommer fra nøje udvalgte brands. Uanset om du er nybegynder eller øvet, og om du spiller for sjov eller har ambitioner om en karriere inden for bordtennis - så kan du finde det rette bordtennisbat i vores sortiment.