Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fitness udstyr

Sorter faldende

1 til 20 af 100

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 100

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vores fitnessudstyr er til dig, der gerne vil i form, men ikke ønsker at gå ned i et motionscenter hver dag. Det kan være for dyrt at tage i fitnesscenteret, eller også er der ikke noget fitnesscenter, der passer til dine behov. Vi har derfor udstyret til, at du både kan træne derhjemme og tage det med udenfor.

Faktisk bliver du mere tilbøjelig til at gøre fitness til din livsstil, hvis du er omringet af fitnessudstyr derhjemme. Det vigtigste er, at du rent faktisk får brugt det derhjemme og får lavet nogle øvelser. Disse vaner kan vores fitnessudstyr, til en god pris, hjælpe dig med at implementere.

Et stort sortiment af fitnessudstyr

Vi har meget forskelligt fitnessudstyr, der kan hjælpe dig gennem en normal træningsgang. Det kræver altså ikke den store indsats eller mange penge at skabe et effektivt træningsprogram derhjemme eller udenfor.

En normal træningsgang ser typisk således ud:

 •     Opvarmning
 •     Konditionstræning
 •     Styrkeøvelser
 •     Udstrækning
 •     Afslapning

Vi har alt, hvad der hører med til et træningsprogram. Til opvarmning kan du bruge vores yogamåtte, træningsmåtte, hulahopring, balancebræt, fitnessbold og elastik; mens du kan bruge vores skridttæller, kegler, stopur og sjippetov til din konditionstræning. Til din styrketræning er det ideelt at købe et par håndvægte, dumbbells, kettlebells og ankelvægte.

Derudover finder du en sportstaske, fodpumpe, handgrips, massagebolde, svedbånd, væskebælte, sportshandsker, foamroller, træningselastik, drikkedunk, abroller samt boksehandsker, som alle er godt fitnessudstyr. De kan alle inkorporeres i dine daglige rutiner.

Du kan også blande dit købte fitnessudstyr med andre former for hjemmelavet fitnessudstyr – såsom en brugt cykelslange, en metal- eller træstang eller blot lave kropsøvelser som rygstræk, mavebøjninger eller armbøjninger. Det er alt sammen en billig måde at skabe gode rutiner på. De fungerer godt for stort set alle de store muskelgrupper i kroppen.

Tilpas din træning med vores fitnessudstyr

Ligegyldigt hvilken type træning du udøver, skal du sørge for at starte langsomt ud og gradvist øge din træningstid og -intensitet. Glem bestemt heller ikke at lytte til din krop. Det er din krop, der står for alt arbejdet – både under, før og efter øvelser – og det er samtidig den, du skal bruge gennem hele livet. Fokuser især på de muskler, som du synes, du skal arbejde med. Hvis du vil arbejde med dine mavemuskler, men føler, at du får ondt i din hals, er der noget, du skal have justeret i dine øvelser.

Husk også, at motivation er vigtigt. En god måde, hvorpå du kan forblive motiveret og undgå at blive distraheret, er ved at træne tidligt på dagen. Laver du morgenøvelser, er du mere tilbøjelig til at blive ved med at træne – også den næste dag.

Find dit fitnessudstyr hos lagersport.dk i dag

Find det fitnessudstyr, der matcher dine behov, så er du klædt på til at træne både derhjemme og i fitnesscenteret. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon: 70205503 mellem kl. 10-14 med konkrete spørgsmål eller skrive til os på kundeservice@lagersport.dk. Vi giver dig desuden 30 dages fuld returret, og hvis du køber for mindst 500 kr., får du fri fragt oveni. Derudover kan du sende os en besked via vores kontaktformular.