Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Caps

Sorter faldende

1 til 20 af 32

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 32

  1. 1
  2. 2

Trænger du til en ny smart cap? Så har vi hos Lagersport.dk et stort udvalg af caps til stærke priser. Her finder du kasketter fremstillet af blødt materiale, såsom polyester og bomuld, fra anerkendte mærker som Nike og Hummel. Vores caps passer til alle køn og aldre og kan derfor fås i adskillige farver til både børn og voksne. Så kan du finde den kasket, der falder lige i din smag. Gå på opdagelse i vores sortiment, og vælg din foretrukne cap.

Caps i adskillige farver

Hos Lagersport.dk har vi et stort udvalg af moderne caps i adskillige farver. Derfor skal du holde tungen lige i munden, når du skal  vælge hvilken cap, du foretrækker. Lagersport har nemlig caps, der passer til diverse, forskellige outfits. Vi har både kasketter i neutrale og flere forskellige farver. Ønsker du en kasket i de klassiske farver, så tilbyder vi også caps i grå, sort og hvid. Hvis du derimod ønsker at skille dig lidt ud fra mængden, så har vi kasketter i farver som gul, rød og blå til både voksne og børn.

Hvilken cap skal jeg vælge?

Vi tilbyder både caps og kasketter med fin front i lækkert blødt materiale og med smarte justerbare lukninger, så du kan tilpasse formen præcis til dig. På den måde slipper du for, at din nye cap falder af, når du har den på. Vores caps fås nemlig i onesize og er tilpasset voksen-og børnestørrelser. Derudover er vores kasketter i 100 procent bomuld, som gør dem behagelige at have på.

Hvis du derimod ikke kan tåle uld, har vi også caps og kastetter i blødt polyester, som er et godt alternativ til allergikere, der ikke vil at gå ned på hverken kvaliteten eller stilen. En kasket kan nemlig være et særligt kendetegn eller fint tilbehør til at fuldende dit look. Den er samtidig også smart til at skjule dit hår, hvis du har en dårlig hårdag, eller du skal hurtigt ud af døren.

Kasketter til junior

Hos Lagersport tilbyder vi caps, der passer perfekt til børn. Udover at være et smart tilbehør, så er kasketterne gode til at beskytte dit barns øjne mod solen,  da fronten skygger for solen, så dit barn kan lege udenfor helt uforstyrret. Derudover er kasketterne til junior også udstyret med justerbar stroppe og messingspænde, så de nemt kan tilpasses den rigtige pasform. Kasketterne fås i forskellige farver ligesom de voksne modeller, så her er der også lidt for enhver smag. Der er derfor også mulighed, som forælder, at finde matchende eller næsten matchende kasketter, så du kan iklæde dine børn i tilsvarende kasketter - sødere bliver det ikke. 

Ud at løbe med kasket på

Man kan bruge kasketter i mange forskellige sammenhænge. Diverse sportsudøvere, som golf-og  tennisspillere, bruger for eksempel kasketter til at skygge for solen på en solrig dag. En kasket kan også være nyttig, hvis du elsker at løbe i det gode vejr. Derfor kan du sagtens tage din kasket på, når du skal ud at løbe.

Den justerbare strop sikrer dig, at kasketten sidder perfekt på hovedet uden at falde af. Hvis du har kasketten, men mangler nyt løbetøj, så  har vi hos Lagersport.dk et stort udvalg af løbetøj til både voksne og børn. Så tag løbetøjet og kasketten på, og løb en dejlig familie-tur i smukke omgivelser - bedre bliver det ikke.