Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fodboldtrøjer

Sorter faldende

1 til 20 af 1151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 1151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fodboldtrøjen må være fodboldelskerens ultimative merchandise. En fodboldtrøje er nemlig meget mere end bare en trøje. Den kan symbolisere loyalitet, beundring og respekt. Når trøjen med yndlingsholdet trækkes over hovedet, meldes der klar til kamp. Hos Lagersport.dk har vi et kæmpestort udvalg af fede fodboldtrøjer til skarpe priser, så du kan finde din favorit – en fodboldtrøje er noget helt særligt. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af klubtrøjer fra store klubber som Real Madrid, Barcelona og Manchester United samt spilletrøjer fra anerkendte mærker som Hummel, Adidas, Select og Nike.

Holder du ikke med en bestemt klub, men går du i stedet op i landsholdsfodbold, så har vi selvfølgelig også et stort udvalg af landsholdstrøjer. Brug landsholdstrøjen til træning, eller tag den på næste gang landsholdet skal spille uanset, om du ser kampen i fjernsynet eller på stadion. Hos Lagersport.dk finder du fodboldtrøjer til børn og voksne, så alle har mulighed for at finde yndlingstrøjen.

Det skal du kigge efter, når du køber fodboldtrøjer

For mange kan designet eller klubben, være det vigtigste parameter, når der skal vælges en fodboldtrøje til træning. Men faktisk bør du også overveje trøjens åndbarhed og evne til at transportere sved. Mange fodboldtrøjer er lavet af svedregulerende polyester og åndbart mesh, så du får optimal komfort, når du spiller bold.  

Leder du efter en fodboldtrøje, som du kan bruge om vinteren, bør du også overveje dens evne til at holde dig varm. Vil du være sikker på at kunne holde varmen, kan du med fordel tage en tynd langærmet fodboldtrøje indenunder. Hos Lagersport.dk finder du fodboldtrøjer til alle vejrforhold – tykke langærmede til kolde dage på banen, hvor vinden bider i kinderne, tynde langærmede til småkølige dage og kortærmede fodboldtrøjer til dejlige solrige sommerdage eller indendørsbrug.

Pas godt på din fodboldtrøje

Er du glad for din fodboldtrøje, kan det være en god idé være opmærksom på, hvordan du vasker den. Følg derfor altid vaskeanvisningen i trøjen. Vasker du den ved for høje temperaturer, kan du risikere at trykket på trøjen falder af eller begynder at krakelere. Det samme kan ske, hvis du tørrer den i tørretumbleren. Du bør altså altid hænge din fodboldtrøje til lufttørring, hvis du ønsker, at den skal holde sig pæn i lang tid.

Faktisk bør du følge samme vaskeprocedure, når du vasker din fodboldtrøje som ved almindeligt sportstøj. Det betyder: Ingen tørretumbling og ingen brug af skyllemiddel og andre blødgørende midler, da disse kan ødelægge stoffets svedtransporterende egenskaber. Det vil blot resultere i, at næste fodboldtræning bliver ekstra svedig. Hos Lagersport.dk har vi Danmarks største udvalg af spilletrøjer til lave priser – faktisk finder du alt til fodboldtræningen hos os. Mangler du for eksempel et par gode fodboldstøvler eller en praktisk fodboldtaske, så har vi også det til knivskarpe priser.