Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Håndbolde

Sorter faldende

1 til 20 af 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

1 til 20 af 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Håndbolde til alle niveauer 

Du har sikkert set Mikkel Hansen eller Stine Jørgensen kaste håndbolde afsted med fuld fart og kraft. Hvis du også gerne vil blive en stjerne på håndboldbanen skal du derfor også have en rigtig god håndbold. 

Her hos Lagersport.dk forhandler vi håndbolde fra Select, Hummel og Spalding. Hvis du vælger en håndbold fra et af disse brands, er du garanteret en kvalitets bold, der kan holde til at blive brugt i rigtig mange timer. 

Find de rigtige håndbolde til dit niveau 

Når du skal finde den helt rigtige håndbold, skal du sørge for at købe den rigtige størrelse. Der er nemlig forskel på håndboldens størrelse, alt efter hvilket alderstrin, du spiller på. 

Nogle bolde er også lavet til, at de kan holde til at blive smurt ind i klistret harpiks, mens andre bolde ikke er lavet til dette. Hos os finder du håndbold bolde i alle størrelser, så du kan med garanti finde den bold, der passer til dit eller dit barns niveau. 

I vores store sortiment af håndbolde, finder du både bolde, der kan bruges på eliteniveau, bolde til almindeligt hygge-håndbold og mindre bolde til de helt små hænder. I vores sortiment finder du bolde fra Hummel, Select og Spalding. Når du vælger en bold fra et af disse brands, er du garanteret en god kvalitet. Dermed er du også sikret rigtig mange sjove og hårde timer på håndboldbanen sammen med alle dine holdkammerater. 

Håndbold bolde til mange forskellige formål  

I vores store udvalg af forskellige håndbold bolde, finder du mange forskellige typer af håndbolde. Vi forhandler blandt andet også et stort udvalg af beach håndbolde og soft håndbolde. Soft håndboldene bruges til de allermindste håndboldspillere, da de er nemmere for de små spillere at holde ved. 

Du kan hos os også købe andre sjove typer af håndbolde, som kan bruges til mange forskellige sjove lege. Soft boldene fra Select er perfekte til et spil høvdingebold eller dødbold til opvarmning. Det kan også være, at du har stiftet bekendtskab med boldene med elastiksnor. Når du spænder snoren om dit håndled kan du lave forskellige kaste- og reaktionsøvelser med dig selv, da bolden altid vil komme tilbage til dig. 

Hvis du står for at handle ind til din lokale håndboldklub, kan det også være en ide at dykke ned i, hvad der skal bruges til at vedligeholde jeres bolde. Her hos os kan du blandt andet købe boldpumper, trykmålere og net til at transportere og hold styr på de mange bolde, der kan være i en klub. Hvis du passer godt på dine håndbold bolde, kan det også være med til at forlænge deres levetid.