Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hælspore

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Slip for smerter med hælspore-indlæg

Lider du af hælspore? Det er der råd for med Lagersport.dks store udvalg af indlæg til hælspore fra Select. Her finder du smertelindrende hælsporeindlæg med effektiv stødabsorbering. Vores indlæg til hælspore er fremstillet i 100 procent behagelig silikone, som giver velbehag til hælen og dermed også til dig. Vi tilbyder hælsporeindlæg i forskellige størrelser til både voksne og børn. Slip for smerter ved at købe hælsporeindlæg, der passer perfekt til dig og din familie.

Hvad er hælspore?

Hælspore er en lidelse, der giver smerter omkring hælen eller under svangsenen, som er placeret ved hælen og løber under foden. Svangsenen har det formål at holde foden stabil, så du bærer hele din vægt på forfoden uden at foden falder sammen.

Hælspore er et kalkhorn på hælbenet, der er kommet på grund af en overbelastning af fodsålens seneplade. Det kan give store smerter ved hælen. Smerterne aftager typisk, når foden er varmet op, men kan vende tilbage flere gange under gang eller løb. Derfor er smertelindrende hælsporeindlæg fra Select en god løsning for dig, der gerne vil slippe for smerter, når du løber eller træner.

Hvilket hælsporeindlæg skal jeg vælge?

Hos Lagersport.dk tilbyder vi hælsporeindlæg til hele familien til fornuftige priser. Her finder du både onesize gel-modeller til mænd og kvinder. Disse modeller er fremstillet af gel og skaber både komfort og energi. Den polstrede gel giver nemlig behagelig stødabsorbering og komfort til hælen. Den mindsker samtidig hæl-gener som for eksempel følelsen af brændende fødder.

Du kan nemt vaske Lagersports hælspore-modeller, uden at de mister formen eller bliver slidte. Det smarte design gør samtidig, at indlægget passer til de fleste sko. Vi tilbyder dem i one-size størrelser, som passer kvinder med skostørrelse 35 til 41 og til mænd med skostørrelse 40 til 46.

Hælsporeindlæg med udskiftelig pude

Ønsker du dig et hælsporeindlæg med udskiftelig pude? Hos Lagersport.dk har vi et udvalg af hælspore med udskiftelig pude til hele familien. Den er fremstillet af 100 procent lækkert silikone, der holder formen perfekt og tåler håndvask. Derudover har puden en effektiv stødabsorbering og er smertelindrende.

Var det noget for dig? Så finder du disse modeller i størrelse small, der svarer til 35 til 38, størrelse medium, der svarer til 39 til 42 og størrelse large, der svarer til 43 til 47. Alle størrelserne er til både til mænd og kvinder.

Ekstra komfort med hælcup

Elsker du at være aktiv og ønsker ekstra god komfort, når du løber eller går? Så skal du vælge vores udvalg af hælcup med Soft Center Spot. Her får du nemlig ekstra god stødabsorbering. Disse modeller er særligt gode til dig, der har udtrådt fedtpuden i hælen. De er fremstillet i 100 procent blød silikone og holder formen perfekt. Du kan finde dem i følgende størrelser:

●      Small (35-38)

●      Medium (39-42)

●      L (43-47)

Mindsk hælspore med godt fodtøj

Hvis du gerne vil mindske smerterne yderligere, så er ordentligt fodtøj med støtte en god ide. Hos Lagersport.dk finder du derfor også behagelige løbesko til den aktive løber eller fitnesssko til den glade fitness-atlet.

Hvis du stadig lider af hælspore, så kan du med fordel have dit hælsporeindlæg i dine løbe- eller fitnesssko. På vores hjemmeside finder du ordentlig fodtøj og andet udstyr til din valgte sportsgren. Du kan derfor altid gå på opdagelse hos os, hvis du skal bruge noget til dit aktive liv - vi har alt til sport.