Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Softshell jakker

Sorter faldende

1 til 20 af 43

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 af 43

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Elsker du også at bruge din tid udenfor i skoven, haven eller på vandre- og outdoorture? Så ved du sikkert også hvor rart det er, at have en god jakke, der både kan holde vand og vind ude. På vores breddegrader er det uden tvivl en god ide at være en smule på forkant med vejret, da man aldrig kan vide sig sikker på, om vejret pludselig ændrer karakter. Med en god Softshell jakke i bagagen behøver du ikke bekymre dig om pludselige regnskyl, og du kan samtidigt holde en kold vind på afstand. Hos Lagersport tilbyder vi et bredt udvalg af gode Softshell jakker fra mærker som Vertical, Mckinley og Whistler, der alle sikrer god komfort og åndbarhed.

Softshell jakker med mange funktioner

En softshell jakke er det helt rette valg, hvis du lægger stor vægt på, at din jakke skal være åndbar og vindafvisende. Softshell jakken er nemlig en utroligt let og fleksibel jakke, der er behagelig at have på, selv når du har det varmt. Derudover holder softshell jakkerne vind ude, og den er derfor god, hvis du blot er interesseret i at have et let lag yderst. Dog fås flere af softshell jakkerne også med fleece på indersiden, hvis du i stedet er interesseret i en jakke, der også varmer. Vores softshell jakker er som udgangspunkt vandafvisende, og de fleste af jakkerne har således et vandsøjletryk på over 8000. Vandsøjletrykket angiver hvor vandtæt materialet er, og jo højere tallet er, jo mere vandafvisende er, materialet. Vejledende kan jakken bruges i flere timer i kraftig regn, når vandsøjletrykket er på over 8000. Dog skal du tage hensyn til, at vandsøjletrykket vil falde, når jakken bliver slidt, og derudover kan syninger og pres på tøjet fra en rygsæk også være med til at lukke vand ind. Det kan derfor være en god ide at genimprægnere jakken i ny og næ, så du er bedst mulig forberedt, hvis du skulle havne i en regnbyge. Hvis du er på udkig efter en jakker, der er 100% vandtæt selv med oppakning på ryggen samt efter flere timer eller dages brug, bør du gå efter en regnjakke med et vandsøjletryk på minimum 12.000 – og gerne herover.

Vælg den rette softshell jakke

Hvis du netop er på udkig efter det bedste bud på en åndbar og vandafvisende softshelljakke, så kan du med fordel gå efter Whistlers softshelljakker, der har vandsøjletryk på +8000, og samtidigt har jakkerne TPU belægning, der er med til at styrke vandtætheden. Hvis det er vigtigere for dig, at jakken blot skal fungere som et ekstra vindafvisende lag, kan du med fordel gå efter Verticals jakker, som sikrer den bedste komfort og bevægelsesfrihed. Jakkerne har desuden fleece på indersiden, og de er derfor behagelige mod huden, hvis du blot har en T-shirt på indenunder.

Køb din nye softshell jakke her

Find din favoritjakke hos Lagersport, så sørger vi for at afsende din softshell jakke i løbet af blot en til tre dage. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.