Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skistrømper

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

De fleste garvede skiløbere kan blive enige om, at skiløb og skiferie er et at årets helt store højdepunkter. Når det så er sagt, kan de fleste også nå til enighed om, at skiløb først er en rigtig fornøjelse, når skistøvlerne sidder, som de skal. Og hvis det skal lykkedes, er der flere forudsætninger, du kan tage højde for. Først og fremmest skal du have helt styr på dit skiundertøj og dine skistrømper. Skiundertøjet og dine skistrømper danner nemlig et lag, der skal beskytte dine ben mod presset fra skistøvlerne. Derfor er det yderst vigtigt, at du vælger dine skistrømper med omhug. Når du køber nye skistrømper, er dit vigtigste kriterie, at strømperne skal være sømløse eller med flade søm, så du ikke får skabt små ubehagelige pres på benene. Læs videre og find ud af hvilke skistrømper, der passer bedst til dit behov.

Vælg de rette skistrømper til dit behov

Som nævnt tidligere bør alle skiløbere gå efter sømløse skistrømper. Dog er der andre ting, du skal tage stilling til ud fra egne behov, når du vælger skistrømper. Skistrømpernes eneste formål er nemlig ikke blot at beskytte dine ben fra tryk, men samtidigt at holde dine fødder varme i løbet af hele dagen. Hvis du er meget kuldskær, er det derfor vigtigt, at du vælger et par tykke skistrømper evt. i uld. Skistrømper i uld har den fordel, at de kan absorbere vand uden at føles våde, og de kan samtidigt regulere din temperatur, både når du har det koldt og varmt. Til de helt kolde og blæsende dage kan du med fordel bruge en varmepude til hænder eller fødder, der kan holde dig varm i op til 8 timer. Er du i stedet god til at holde på din egen kropsvarme, kan du sagtens nøjes med en tyndere strømpe i syntetisk materiale, så længe strømpen er svedtransporterende. 

Stort udvalg af gode skistrømper

Hos lagersport har vi et bredt udvalg af gode skistrømper fra flere anerkendte skimærker som Seger, Vertical og Graffiti. Vores skistrømper findes i forskellige materialer, så der er noget der passer til enhver smag. Derudover har vi skistrømper i forskellige designs og med forskellige former for kompression og støtte. Vi tilbyder både skistrømper til mænd, kvinder og børn, og vi stræber derfor efter, at hele familien skal have mulighed for at købe skiudstyr hos os. Så er du også på udkig efter yderligere skiudstyr til den kommende skiferie, så har vi alt i skitøj lige her.

Køb dine skistrømper hos Lagersport

Gode skistrømper er en af de vigtigste forudsætninger for, at det er rart at stå på ski. Derfor må du ikke gå på kompromis med dine egne behov, når du vælger skistrømper. Det gælder både dig, der gang på gang har fundet vejen til pisterne, samt dig der for første gang skal give den gas med ski under fødderne. Hos Lagersport.dk tilbyder vi også skijakker, handsker og skiundertøj, så du kan holde varmen på pisterne. Vigtigst af alt er selvfølgelig sikkerheden, derfor kan du kan du også købe skibriller, skihjelme og rygskjold lige her. Når du handler hos os, sender vi dit skiudstyr afsted i løbet af en til tre dage. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.