Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rulleskøjter

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Rulleskøjter blev i sin tid fremstillet i et forsøg på at skabe oplevelsen af at køre på skøjter, bare uden at være afhængig af isen. Det har i perioder igennem tiden været utroligt populært at køre på rulleskøjter, det ser ud som om, at trenden endnu engang er vendt tilbage. Du kan sikkert godt huske det fra din barndom – de fire hjul under fødderne har været anledning til mange sjove og skønne sommerminder, og har du fået mod på at prøve det af igen, så køb dine nye rulleskøjter lige her. Det er sjovt, og samtidig er det en fantastisk måde at få rørt sig på og vinget noget motion af på dagens to do-liste.

Rulleskøjter er langt fra kun til børn. I dag er det utrolig populært blandt voksne, der godt kan lide at få vind i håret på en anden måde end ved at cykle. Dyk ned her på siden i dag og find de rulleskøjter, du bare må eje. Vi har et flot udvalg.

Vælg de rette rulleskøjter

Har du besluttet dig for at købe et par smarte rulleskøjter, men er du i tvivl om, hvilken model du skal gå efter, så kan vi gøre dig lidt klogere. Der findes to forskellige slags rulleskøjter; inliners og side-by-side. Inliners er dem, hvor hjulene ligger på en lang række, hvor side-by-side næsten siger sig selv ved at hjulene er placeret to og to ved siden af hinanden. Inliners egner sig i høj grad til speed, rullehockey samt freeskating. Denne type rulleskøjter er altså til dig, der gerne vil have fart på, og som samtidig gerne vil have frihed til at kunne lære tricks mm. Side-by-side er rulleskøjter til hyggekørsel. Hjulenes placering her, gør det svært for dig at kommer ud i andre positioner end lodrette, men til gengæld får du masser af stabilitet, hvis du er lidt usikker på fødderne. Side-by-side er samtidig den ”originale” rulleskøjte, og derfor er der stadig mange tilhængere af denne type.

Her på siden finder du rulleskøjter fra nogle populære brands som Bladerunner og FILA. Herfra kan du regne med at få fat i nogle solide og robuste rulleskøjter, der er udstyret med nogle gode hjul og kuglelejer, der tillader dig at køre afsted med en god fart.

Find dit indre legebarn frem

Mange har en holdning til, at rulleskøjter er for børn, men sådan behøver det bestemt ikke være. Dog er det nemt som voksen at finde sit indre legebarn frem, så snart du hopper i et par gode rulleskøjter, for det kan nemlig være utrolig sjovt, især hvis du kører afsted sammen med andre. Hos Lagersport sørger vi altid for nogle skarpe priser, og du kan derfor regne med at finde billige rulleskøjter lige her. Du må selvfølgelig ikke glemme at få en hjelm med i købet. Så er hovedet godt beskyttet i tilfælde af, at du snubler eller dine tricks ikke helt går som forventet.

Bestiller du i dag, så sørger vi for levering i løbet af 1-3 hverdage, og køber du rulleskøjter for mere end 500 kr., sender vi dem afsted helt kvit og frit.