Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Svømmeudstyr

Sorter faldende

1 til 20 af 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 af 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Er du også helt vild med at svømme? Så ved du sikkert også, at det helt rigtige svømmeudstyr kan betyde meget for din træning. Hos Lagersport sælger vi svømmeudstyr til den helt nye i bassinet, den rutinerede elitesvømmer – og alle badeglade personer derimellem.  Vi har et bredt udvalg af kvalitets svømmeudstyr til svømmehallen, badeferien og snorkelturen til alle aldre.  I vores webshop kan du blandt andet finde svømmebriller i forskellige variationer, svømmevinger til de helt små og badehætter. Alt vores svømmeudstyr er i god kvalitet, så du kan få glæde af det i lang tid.

Vi har alt i svømmeudstyr

De helt perfekte svømmebriller kan være afgørende for dig, som går til svømning, og du ved sikkert også hvor forstyrrende det kan være, når brillerne er utætte. Vi har derfor samlet et godt udvalg af blandt andet svømmebriller, så du altid kan svømme med et godt udsyn. I vores webshop har vi både svømmebriller til børn og voksne – og svømmebriller til forskelligt brug. Til de små har vi et udvalg af almindelige svømmebriller samt svømmemasker. Svømmemaskerne giver et godt udsyn og er derfor også optimale, hvis man gerne vil undersøge livet i havet på en badeferie. Til samme formål, har vi også snorkler. De fleste af vores svømmebriller har antidug behandlede glas, som er med til at garantere et godt udsyn under vandet.  

Til svømmekonkurrencer kan udstyret desuden være den sidste afgørende marginal, der kan sikre, at du får den bedste fremdrift i vandet, og at du vinder de afgørende millisekunder. Det er derfor heller ikke kun svømmebrillerne, der skal være gode. Badehætten og svømmedragten har nemlig rigtig meget at skulle have sagt. Du kan finde din nye badehætter her på siden, så du kan vinde dyrebare sekunder. Er du i stedet på udkig efter en ny badedragt eller nye badebukser, kan du også finde det her.

Vi tilbyder desuden svømmevinger, så dit barn kan føle sig sikker i vandet, når svømning er en helt ny disciplin. Dertil kan et par svømmefødder også være et godt tilvalg, da de kan give dig eller dit barn en god vandret position i vandet. Svømmefødderne vil helt automatisk søge mod overfladen, og de kan derfor være en stor hjælp på vejen mod en god svømmestil. Derudover er svømmefødder selvfølgelig et must, hvis du skal snorkle. De giver dig en hurtig fremdrift, så du kan følge med livet under havet – eller hvis du vil lave et dyk mod bunden. Vi sælger både svømmefødder alene eller i et sæt med snorkel og briller.

Enhver god træning slutter selvfølgelig med et godt bad – derfor tilbyder vi også bløde og absorberende håndklæder fra Hummel. 

Køb Svømmeudstyr hos Lagersport

Hos Lagersport finder du alt svømmeudstyr til svømning – så du kan blive klar til en tur i svømmehallen. Vi har blandt andet svømmebriller, badehætter og snorkeludstyr til alle aldre og køn. I vores webshop har vi også badetøj og badesko, så du kan blive helt klar fra top til tå. Tjek vores udvalg af badesandaler ud her og bliv fri for at glide på svømmehalsgulvet. Du kan forvente at modtage dit nye svømmeudstyr i løbet af en til tre dage.