Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cykeltøj

Sorter faldende

1 til 20 af 105

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 105

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Det rette cykeltøj har stor betydning, hvad end du cykler på motionsniveau eller professionelt plan. Tøjet og udstyret er nemlig afgørende for, om du får en god og behagelig oplevelse, og derfor bør du ikke gå på kompromis her. Dit cykeltøj skal være i en høj kvalitet, der tilbyder masser af komfort, bevægelsesfrihed og ikke mindst åndbarhed, så sveden bliver transporteret væk fra kroppen. Derudover skal det gerne være tætsiddende, så det ikke giver nogen modstand for dig, når du er afsted på landevejene. Føler du dig ikke godt tilpas, men generer dit tøj eller bliver du overophedet, så bliver det ikke en god oplevelse, og så får du svært ved at præstere optimalt.

Hos Lagersport ved vi alt om, hvor vigtigt det er med noget cykeltøj af en høj kvalitet. Derfor har vi samlet en bred vifte af gode brands som hummel, Newline og Endurance, der designer fantastisk cykeltøj. Her går kvalitet, design, funktionalitet og komfort op i en højere enhed, og det vil du sætte pris på, når du er afsted på jernhesten.

Vælg funktionelt cykeltøj

Når du skal finde det perfekte cykeltøj, skal du først og fremmest overveje, under hvilke forhold, du skal bruge det. Skal du køre lange ture på landevejene, og gerne hele året, eller skal du primært bruge det indendørs til spinningtimerne? Cykler du udendørs henover vinteren, så har du naturligvis brug for mere isolation end om sommeren. På denne side tilbyder vi både t-shirts og trøjer, jakker, dragter, shorts og diverse andet tilbehør til cykelturen, som kan bruges både sommer og vinter. Alt er selvfølgelig fremstillet i svedtransporterende materialer for mest mulig komfort, og du finder tøjet til både mænd og kvinder. Vælg en hue og et par gode handsker, hvis du vil holdes ekstra varm på de kolde dage. Desuden kan du gøre klogt i at overveje, om du skal investere i en refleksvest. Cykler du meget efter mørkets frembrud, kan du med sådan en vest være sikker på, at de andre trafikanter kan se dig på vejene.

Vi mener ikke, cykeltøj skal være dyrt, bare fordi det kommer i en god kvalitet og et flot design. Derfor kan du altid finde det til skarpe priser, og ofte er der mange penge at spare. Således kan du udstyre din cykeltøjsgarderobe med nye og lækre styles, der helt sikkert vil bidrage til en ekstra god præstation, næste gang du er i sadlen.

Find alt til cykling hos Lagersport

Hvis cykling er en af dine helt store hobbyer, så er cykeltøj sikkert ikke det eneste, du står og mangler. Nyt tøj og udstyr er desuden altid en god motivation for at komme afsted, så hold dig ikke tilbage, men find alt det du står og mangler i dag. Vi gør det nemt for dig at handle her i vores webshop, og det betyder blandt andet lynhurtig levering på få hverdage. Derudover får du fragten med til billige penge og endda helt gratis, hvis du shopper for mere end 500 kr.