Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skipulli

Sorter faldende

16 vare(r)

Sorter faldende

16 vare(r)

Til skiferien er der rigtig mange ting, der skal være styr på. Skitøj og -udstyr er en helt afgørende del af selve oplevelsen, for med skitøj i god kvalitet, er du sikret optimal komfort og bevægelsesfrihed, når du løber ned ad pisterne. Og uden kan du let komme til at fryse, blive våd eller kold, og det kan hurtigt ødelægge oplevelsen. Under skijakken skal du selvfølgelig have skiundertøj på, men nogle gange kan det også være en god ide med et mellemlag i form af en skipulli. En skipulli sørger for ekstra isolation, og det kan især være en fordel på dage, hvor vejret er lidt koldere og mere blæsende end normalt. Har du tendens til at fryse og blive hurtigt kold, så er en skipulli et must. Men det kan også afhænge lidt af vejrforholdene og temperaturerne der, hvor du står på ski. Skal du sydpå, hvor der ofte er en del sol, så er det ikke sikkert, at en skipulli er nødvendig hver dag. Dog er det bedre at være på den sikre side, så find en skipulli, der passer dig her på siden i dag. Vores udvalg er stort og bredt til både mænd, kvinder og børn.

Vælg den rette skipulli til når snestormen raser

En ting, der går igen i stort set alt skitøj er, at det skal være svedtransporterende og varmeisolerende. Med disse egenskaber kan du være sikker på ikke at blive våd og kold, men til gengæld bliver du holdt varm og tør, dog uden at overophede. Derudover skal din skipulli være i fleksible materialer, der giver dig den bevægelsesfrihed, du har brug for. En tætsiddende pasform er desuden ideel, da det holder bedre på varmen og samtidig er nemmere at bevæge sig i. En skipulli har desuden oftest en høj hals, der beskytter imod kulde og blæst, og som er udstyret med en lynlås, så du kan åbne op, når du har brug for lidt luft. Hos Lagersport har vi skipullies fra både McKINLEY, Whistler og flere andre unikke brands. Dermed kan du regne med at få fat i et enestående kvalitetsprodukt, uanset hvilken skipulli du falder for her på siden. Du finder dem i et hav af farver, så du kan matche din nye skipulli til resten af dit skitøj og skiudstyr.

Hold varmen på pisterne

Det kan være en kold fornøjelse at være på skiferie, især hvis du er afsted i Norden. Men med det rette skitøj kan du holde dig varm og tør hele dagen. Mangler du andet end skipullies til den kommende skitur, så find alt det, du mangler her hos os. Vi har både skisokker, skihandsker, skijakker og meget andet. Køb i dag og se frem til lynhurtig levering i løbet af kun 1-3 hverdage. Vi tilbyder fri fragt, hvis du shopper for mere end 500 kr., så hold dig ikke tilbage, men klik det hjem du har brug for i dag.