Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sovepose

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Overnatter du ofte på farten, så er en sovepose fantastisk at have med under armen. Du kan sikkert sagtens huske dengang, du var afsted på lejrskole med klassen eller på campingtur med familien og skulle sove i en sovepose. Det var garanteret super hyggeligt, men nu er det måske på tide at skifte soveposen ud med en ny og varmere en af slagsen. En god soveposen er nøglen til en god søvn, når du er på tur, og derfor har vi samlet et flot udvalg af dem lige her – og det behøver slet ikke være en dyr omgang.

Hos Lagersport anbefaler vi helt sikkert, at du vælger en sovepose i en god kvalitet, men det betyder ikke nødvendigvis, at det skal være den helt dyre af slagsen. Dog er en sovepose altafgørende for, hvor godt du kommer til at sove på din tur. Vi sørger altid for nogle skarpe priser på vores soveposer, og det er aldrig på kompromis af kvaliteten. Vælg en sovepose fra fx McKINLEY eller Haglöfs, der er førende producenter, når det kommer til outdoor-udstyr. Herfra bliver du hverken skuffet på design, kvalitet, funktionalitet eller pris.

Kravl i den helt rette sovepose

Der kan være stor forskel på soveposer, og derfor bør du overveje, hvad dine behov er, inden du bestiller en hjem. Skal du bruge den indendørs, i det fri, i et telt eller noget helt tredje? De fleste af soveposerne her på siden er udstyret med en god varmeisolation, men nogle egner sig bedre til sommerbrug end vinterbrug. Det kan du læse mere om, når du klikker dig ind på de forskellige produkter. Samtlige soveposer er dog fremstillet i lækre og bløde materialer, der gør dem utroligt komfortable at lægge sig til at sove i.

Er du typen, der er vild med ikke bare at opholde dig i naturen, men også kan lide at sove og leve der i flere dage ad gangen, så ved du også, hvor vigtigt det er med noget godt udstyr. Og en sovepose er ingen undtagelse. Hvis du er lidt forvirret over oplysningerne på produkterne, så kommer her en lille guide; der er ofte angivet en temperatur for både mænd og kvinder, der er den optimale temperatur at sove i soveposen under. Derudover er der også angivet en ekstrem overlevelsestemperatur, og det er den temperatur, soveposen maksimum kan holde dig varm i. Er overlevelsestemperaturen fx -17 grader, bør du ikke sove i miljøer, der er koldere end det.

Find alt til outdoor-livet her

Der er ingen tvivl om, at vi er eksperter på området, når det kommer til sportsudstyr og outdoor-udstyr. Mangler du derfor også et par gode vandrestøvler eller en lækker jakke, så kan du finde begge dele lige her. Vi gør det både nemmere, sjovere og mere komfortabelt for dig at være på tur udenfor, og derfor håber vi selvfølgelig, du kan finde det, du står og mangler her hos os. Køb i dag og se frem til levering i løbet af 1-3 hverdage.