Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skisokker

Sorter faldende

1 til 20 af 25

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 25

  1. 1
  2. 2

Er du vild med at stå på ski, og gør du det helst hvert eneste år, så har du garanteret allerede styr på alt dit skitøj og -udstyr. Men hvis du skal afsted for første gang, så kan det være du skal ud og investere i alt lige fra skihandsker til skisokker. Uanset hvilken situation du er i, så skal der engang imellem skiftes lidt ud i tøjet og udstyret, og derfor finder du på denne side vores udvalg af skisokker. Skisokker er en helt og aldeles essentiel del af din skigarderobe, for uden et par gode skisokker, så kan det gå hen og blive en rigtig kold affære at stå på ski. Til gengæld er du med et par kvalitetsskisokker sikret varme og tørre fødder hele dagen, når du er afsted på pisterne. Når det kommer til skiferier, så gælder det om at sørge for høj komfort, så du kan stå på ski dagen lang uden at føle ubehag, fryse eller noget helt tredje. Føler du dig kold eller våd, så kan det ødelægge hele oplevelsen, og netop derfor bør du købe nogle gode skisokker her fra siden. Dog skal du ikke kun købe skisokker for at holde fødderne varme – det er også vigtigt, at skisokkerne er lavet i åndbare og svedtransporterende materialer, så dine fødder ikke bliver fugtige efter mange timer i skistøvlen.

Skisokker i høj kvalitet og bløde materialer

Hos Lagersport finder du et varieret udvalg af lækre skisokker til både mænd og kvinder. De fleste skisokker er designet således, at de ikke kun holder fødderne varme, men også hele læggen. Men selvom skisokker lyder som en simpelt ting med et simpelt formål, så kan der faktisk være stor forskel på dem. Nogle skisokker er tynde og lette i materialet, imens andre er tykkere, og det kan være meget individuelt, hvilken type strømpe, man bedst kan lide at stå på ski i. Nogen har tendens til kolde fødder, imens andre hurtigt får varme fødder og dermed ikke har brug for den samme isolation. Dog er der nogle egenskaber, der karakteriserer skisokker helt generelt; de skal være varmeisolerende og svedtransporterende, gerne sømløse og med et højt skaft. Yderligere kan det være en fordel at gå efter et par skisokker med ekstra støtte omkring tæer og hæl. Du kan endda også få skisokker med en slags kompressionseffekt, hvis du har brug for det. På denne side finder du skisokker i et væld af skønne farver og designs. Vi har dem i både uld og bomuld, men vi vil anbefale, at du køber dem i uld, da det er et varmeregulerende materiale.

Find alt til skiferien hos os

Nærmer skiferien sig, og går det op for dig, at du mangler nye skisokker, en halsedisse eller skibukser, så kan du være helt rolig. Vi tilbyder nemlig alt det, du har brug for til skiferien, og du finder det hele til fantastiske priser. Køb det hjem i dag og modtag inden for kun 1-3 hverdage. Vi glæder os til at behandle din ordre.