Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Regnjakker

Sorter faldende

1 til 20 af 60

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 af 60

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Det danske vejr er til tider yderst utilregneligt, og det kan derfor ofte betale sig at være en smule på forkant. Vi kender formentligt også allesammen til de skønne grillaftener, der pludselig viser sig at blive en våd en af slagsen. Med en god regnjakke kan du holde dig tør igennem selv de værste byger og få mest muligt ud af alle årstider og alle regnfulde dage. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af praktiske og stilfulde regnjakker fra mærker som Haglöfs, Whistler og H2O.

Find regnjakken til dine børn

Selvom vi helst associerer udendørsoplevelser med sol og klar himmel, er det bare ikke altid, at vejrguderne har samme tankegang. I vores udvalg af regnjakker kan du derfor finde regnjakker til hele familien, så i alle kan trodse regnen med stil. Til børn har vi flere forskellige regnjakkemodeller i forskellige længder, materialer og farver – der bør derfor være gode chancer for, at dit barn kan få opfyldt sine ønsker og krav til en god regnjakke. Her på siden finder du blandt andet det svenske brand Weather Report, der laver kvalitets regntøj til børn og voksne. Regnjakkerne fra Weather Report fås både i praktiske designs samt i mere stilfulde designs. Det er nærliggende at bruge en stilfuld regnjakke fra Weather Report som en almindelig forårs- og efterårsjakke – du får dermed en jakke, der både er flot og praktisk. Nike har ligeledes lavet en yderst praktisk regnjakke, der samtidigt har et flot design, så den også kan bruges andre steder end på legepladsen.

Regnjakker til voksne

Når du skal vælge en regnjakke til dig selv, er det også oplagt at overveje, om jakken udelukkende skal være praktisk, eller om den samtidigt gerne må være en smule stilfuld. Hvis du er ude efter en regnjakke i et neutralt design, der samtidigt sikrer dig den bedste vandtæthed, så kan du med fordel rette øjnene mod det svenske outdoorbrand Haglöfs. Haglöfs laver uden tvivl nogle af markedets mest ultimative regnjakker, der er gennemførte ned i mindste detalje. De fleste af Haglöfs regnjakker er lavet i Gore-Tex materiale, der sikrer den bedste åndbarhed og vandtæthed. Flere af regnjakkerne har sågar et vandsøjletryk på over 28.000 – dvs. at intet vand kan trænge igennem materialet. Dermed er jakkerne fra Haglöfs det perfekte valg for dig, som elsker at bruge tid udendørs og samtidigt er ude efter fantastisk god kvalitet.

Er du derimod på udkig efter en regnjakke til festivalsæsonen, og er din førsteprioritet design fremfor ekstrem vandtæthed? Regnjakkerne fra Whistler er et oplagt valg for dig, da jakkerne er lavet i stilfulde designs og flotte farver. Derudover er jakkerne fra Whistler produceret i vandtæt materiale, så du kan forblive tør igennem hele festivalen.

Køb din regnjakke hos Lagersport

Hos Lagersport har vi et bredt udvalg af gode regnjakker fra anerkendte mærker som Nike, Haglöfs og Whistler. Vores regnjakker findes i forskellige designs og materialer, så du kan finde en jakke, der lige netop opfylder dit behov. Vi tilbyder gode regnjakker til både mænd, kvinder og børn. Hos Lagersport finder du desuden også gummistøvler lige her. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.