Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Knæbind

Sorter faldende

19 vare(r)

Sorter faldende

19 vare(r)

Leder du efter et knæbind? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lagersport.dk har vi et stort udvalg af knæbind fra anerkendte mærker som SELECT og Rehband. Du finder blandt andet knæbind med bløde puder velegnet til håndbold og knæbind med sideskinner, der beskytter knæet mod vrid.

Sådan vælger du det rette knæbind

Du bør anvende et knæbind, hvis du har øget risiko for vrid og skader i den sport, du dyrker, eller har knæproblemer. Bruger du et knæbind unødvendigt, kan det resultere i, at den ekstra støtte fra knæbindet får musklerne omkring knæet til at vænne sig til støtten, så knæet risikerer at blive svagere. For at finde det knæbind der passer til dit behov, bør du derfor overveje om, du har brug for et med let, mellem eller høj support.

  • Let support: Let support fås fra knæbind i elastik. Disse giver let kompression og simpel støtte til knæet, hvilket giver dig den allermest basale beskyttelse af knæets sener og ledbånd.
  • Mellem support: Med et knæbind med mellem support får du ekstra beskyttelse og støtte omkring knæet i form af kraftig kompression. Knæbind med mellem support er ofte lavet i neopren, som yderligere virker varmedannede og dermed smertelindrende.  
  • Høj support: Knæbind med høj support er knæbind med aluminiumsskinner og velcrostøtte. Disse bruges ofte efter operation og under genoptræning, da der her er ekstra fokus på at holde knæet stabilt for at undgå vrid, der kan forværre en skade.

Når du har fundet ud af, hvor meget support du har brug for, er det tid til at finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge. Du finder størrelsen ved at måle omkredsen over og under dit knæ med et målebånd. Hos Lagersport.dk kan du ved hvert enkelt knæbind se, hvilken størrelse dine mål svarer til. Er du i tvivl om størrelsen, bør du altid vælge den mindste, da alle knæbind giver sig en smule ved brug. Det er nemlig vigtigt, at knæbindet sidder stramt, så du får optimal varme og støtte fra det. Bestiller du et knæbind, der ikke passer, har vi hos Lagersport.dk heldigvis 14 dages fuld returret.

Find dit knæbind hos Lagersport.dk

Hos Lagersport.dk finder du fem forskellige typer af knæbind. Vi har et stort udvalg af knæbeskyttere med puder, almindelige knæbind med god kompressionsevne, knæskinner med ekstra støtte, knæbandager, der øger blodcirkulationen, samt elastik-knæbind til forebyggelse af skader. Uanset hvilken type knæbind du er på udkig efter, så finder du det her. Hos Lagersport.dk finder du nemlig udelukkende knæbind i fremragende kvalitet, så du altid kan yde dit allerbedste, når du dyrker sport og motion – uanset om du har brug for et knæbind til forebyggelse af knæproblemer eller til aflastning af et svagt knæ. Skal det holde længe, bør du lufte og vaske det regelmæssigt. Du kan med fordel bruge en god sportsvask, der nemt kommer ubehagelig svedlugt til livs.