Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Windbreaker

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Er du på udkig efter en jakke, der kan beskytte dig imod vind og vejr i forbindelse med din udendørs fodboldtræning? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores udvalg af windbreakere fra alle de kendte og anerkendte brands. Du finder dem til både mænd, kvinder og børn, så tag blot et kig på sortimentet, og find din favorit.

En windbreaker er uundværlig til den udendørs fodboldtræning

Hvis du fortsætter med at spille udendørs fodbold henover efteråret og vinteren, er en windbreaker ganske enkelt uundværlig. Den beskytter nemlig dig – som navnet også indikerer – imod vind, så du kan bevare en behagelig kropstemperatur hele træningen igennem.

Ud over at din windbreaker sørger for effektivt at holde vind ude, gælder det også, at den er vandafvisende. Det vil sige, at du ikke behøver frygte en regnbyge, når blot du har din windbreaker på. Kort og godt kan windbreakeren beskytte dig imod vind og vejr, så du ufortrødent kan fortsætte med at træne udendørs, selvom det bliver koldere og mere vådt.

Høj åndbarhed sikrer dig den gode komfort

De windbreakere, du finder her på siden, er designet og produceret særligt med henblik på at blive brugt i forbindelse med fodboldtræning. Derfor er der også gjort meget ud af at sikre den gode åndbarhed i jakkerne, således at du kan bevare en behagelig kropstemperatur, selvom du giver dig fuldt ud.

Din windbreaker har ikke til formål at holde dig varm, men har derimod blot til formål at skærme af for vind og nedbør. Du kan altså fortsat regulere mængden af isolering ved hjælp af det tøj, du har på under din windbreaker. Dermed kan du tilpasse træningsoutfittet til dine behov for den absolut bedste komfort.

Generelt er komforten naturligvis i højsædet ved alle de windbreakers, du finder i vores sortiment. Du skal kunne bevæge dig fuldkommen frit i dem, og det er der gjort meget ud af at sikre, at du kan. Du kan altså yde dit maksimale, selvom du er iført en af de lækre windbreakere fra vores udvalg.

Vil du have tryk på din windbreaker? Så kontakt os

Du kan finde mange forskellige windbreakere i vores brede sortiment af fodboldtøj. Der er derfor også særdeles gode chancer for, at du kan finde en jakke, der lever op til dine krav, behov og ønsker. Du finder dem i forskellige udformninger, farver og størrelser.

Vil du have tryk på din nye windbreaker? Så kontakt blot vores kundeservice på 70 20 55 03 eller kundeservice@lagersport.dk. Er I for eksempel et helt hold eller en klub, der køber sammen, giver det særdeles god mening at få numre, sponsorer og deslige trykt på jeres windbreakers.

Når du køber dit fodboldtøj og fodboldudstyr her hos os, kan du naturligvis forvente at få produkter i høj kvalitet. Vi forhandler tøj og udstyr fra nøje udvalgte kvalitetsbrands, som vi mener, der kan levere den høje standard, som både vi selv og vores kunder forventer. Du kan altså ganske roligt købe din nye windbreaker her hos os, uanset om du handler som privatperson, på vegne af en virksomhed eller for en klub/forening.