Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Badesko

Sorter faldende

1 til 20 af 25

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 25

  1. 1
  2. 2

Badesko er perfekte og nærmest uundværlige til strandturen, badeferien eller i svømmehallen. Men de er ikke kun smarte i forbindelse med, at du skal bade. De kan med fordel også bruges derhjemme, da de er nemme at hoppe i, når du lige skal ud i haven eller en tur i kælderen. I svømmehallen er det en god ide at bruge badesko for at undgå at komme til skade på skarpe genstande eller blive smittet med fodvorter eller lignende. Samtidig sørger de for, at du står fast og ikke glider på det glatte gulv. Badesko er en praktisk form for sandal, som kan bruges til mange forskellige ting, og derfor bliver du selvfølgelig nødt til at eje et par her fra Lagersport. Måske kender du også badesko som værende badesandaler, og det er mere eller mindre også bare to betegnelser for den samme ting. Vi har i hvert fald også et stort udvalg af de klassiske badesandaler, som mange husker fra deres barndom, hvor det var utroligt moderne at rende rundt i badesko hele sommeren eller bruge dem som hjemmesko.

Stort udvalg af badesko i god kvalitet

Badesko dækker over flere forskellige modeller af sko, du kan have på inden, når eller efter du bader, hvad end det er inden- eller udendørs. Især H2O er kendte for deres badesandaler, der stort set ikke har ændret udseende de sidste 20 år, men alligevel formår at bevare sin popularitet. De er karakteriseret ved at være lette at hoppe i, er utroligt slidstærke, fleksible og komfortable, og så lukkes de ofte med velcro foran. Men badesko kan også være andet end H2O-sandalen. Det kan også være, du leder efter et par sko, du kan have på imens du bader, og hertil kan du finde et par lukkede badesko. Disse sko er oplagte til, når du bader på stranden. Så er dine fødder nemlig godt beskyttet imod det varme sand, skarpe sten mm. Er du vild med vandsport, så kan disse sko også med fordel bruges, hvis du fx sejler i kajak. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for lukkede badesko ofte er designet specifikt til brug på stranden, og altså ikke egner sig til svømmehallen, da materialet kan blive meget glat. Hos Lagersport har vi badesko fra fantastiske kvalitetsbrands som Endurance og Pro Touch, og det bør derfor helt sikkert være muligt at finde et par badesko eller badesandaler, der matcher dig.

Køb dit badeudstyr hos Lagersport

Er du på udkig efter badesko, så find et flot udvalg her på siden. Men glem ikke, at vi også har meget andet, som vil gøre tiden på stranden eller i svømmehallen meget sjovere. Find fx også badedragter og badeshorts, dykkermasker, badehåndklæder mm. Dyk derfor ned i hele udvalget, inden du sender din endelige bestilling afsted. Vi sørger altid for hurtig levering på kun 1-3 hverdage. Samtidig tilbyder vi fri fragt, når du handler for mere end 500 kr.