Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fitness Tights

Sorter faldende

1 til 20 af 64

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

1 til 20 af 64

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Har du vovet dig ned i fitnesscenteret for første gang, og synes du, at du mangler det helt rette træningstøj til formålet? Eller er du allerede godt i gang med træningen, og trænger sportsgarderoben blot til en mindre opdatering? Uanset hvad kan vi hjælpe dig med det helt rette fitness tights, der giver dig den bedste komfort, når du træner. Her på siden tilbyder vi et bredt udvalg af fitnesstights i forskellige længder og tykkelser, så du har mulighed for at finde et par, der opfylder dine behov.

De perfekte Fitness Tights

Når du træner, er det vigtigt, at din påklædning aldrig bliver en forhindring for en øvelse eller for at få udbytte fra træningen. Når du vælger dine nye Fitness Tights er det derfor vigtigt, at overvejer om du føler dig bedst tilpas i shorts, lange bukser eller måske trekvart bukser. Derudover kan du med fordel tænke over, hvorvidt dine nye Fitness Tights skal bruges til styrketræning, eller om de også skal bruges til løbeture. Hvis du netop er på udkig efter tights, der er gode til flere formål, kan du eksempelvis kigge på Crafts løbetights, der er udstyret med reflekser langs siden, så du er synlig, når du løber i mørket. Crafts løbertights fås både til mænd og damer i flere forskellige længder, og de er lavet i utroligt lækkert og elastisk materiale, der sikrer den bedste bevægelsesfrihed.  

Står du i stedet og mangler et par tights med en helt perfekt tætsiddende pasform, så er Nike Pro træningstights uden tvivl dit foretrukne valg. Nike Pro tights er lavet i Dri-Fit kompressionsmateriale, der sikrer en helt perfekt pasform, der former sig naturligt omkring kroppen. Materialet og elastiklinningen i toppen sikrer således, at du aldrig skal gå og trække bukserne op, og du behøver desuden heller ikke bekymre dig om en snøre i taljen. Derudover er Dri-Fit materialet utroligt svedtransportende, og du vil derfor opleve, at du kan holde dig tør hele vejen igennem din træning. Nike Pro tights er desuden også et helt oplagt valg til mænd, der helst bruger et par indershorts under et par løse sportsshorts. Indershorts er den perfekte løsning til dig, der helst går med løse shorts, men samtidigt savner en smule støtte. Med et par gode og behagelige indershorts kan du få den gode komfort og støtte fra de tætsiddende tights og samtidigt fortsætte med at bruge løse sportsshorts.

Køb Fitness Tights hos Lagersport

Hos Lagersport har vi et bredt sortiment af lækre Fitness Tights fra mærker som Nike, Craft og Adidas. Vores tights er er den perfekte beklædning, uanset om de skal bruges til din næste løbetur eller til dit næste styrketræningspas i fitnesscenteret. Måske er du samtidigt på udkig af resten af munderingen til enten løb eller fitness? Heldigvis tilbyder vi alt til både løb og fitness, så du kan føle dig godt tilpas, næste gang du træner. Tag et kig på vores udvalg lige her og find alle dine favoritter. Du kan se frem til at modtage din bestilling hurtigt, da vi afsender i løbet af en til tre dage.