Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Håndboldtøj

Sorter faldende

1 til 20 af 2338

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 2338

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Er du på jagt efter nyt håndboldtøj, så er du kommet til det rette sted. Håndbold er en kontaktsport, hvor der er fart over feltet, og hvor kroppen bliver udsat for en masse forskellige positioner. Derfor er det med håndboldtøj vigtigt, at det skaber bevægelsesfrihed og komfort samtidig med, at det kan hjælpe dig af med varmen og transportere sveden væk fra kroppen. Tøjet må ikke komme i vejen for dit spil ved at være i dårlige pasformer eller materialer som vil genere dig. Med det rette håndboldtøj vil du føle den optimale komfort, og det vil uden tvivl fremme din præstation på banen. De fleste håndboldspillere foretrækker håndboldtøj i lette materialer, der sidder løst på kroppen, og som ikke behøver blive rettet på hele tiden, da det vil tage fokus fra spillet. Her på siden finder du håndboldtøj i form af både shorts og t-shirts, bukser, strømper, kompressionsprodukter og jakker. Læn dig derfor godt tilbage i sofaen og dyk ned i vores udvalg af håndboldtøj i dag.

Bliv klar til kamp med håndboldtøj i god kvalitet

Her finder du et bredt udvalg af håndboldtøj til børn og voksne. Det er yderst vigtigt, at tøjet har god pasform og bevægelighed samtidig med, at det er meget svedtransporterende. Begge disse kvaliteter besidder hele vores udvalg af håndboldtøj her på siden. Af mærker kan du vælge imellem Hummel, Adidas, Select og flere andre, der alle er anerkendte og populære brands i håndboldverdenen. Køber du tøj herfra, kan du derfor være sikker på at få fat i kvalitetstøj, der vil motivere dig til at give den en ekstra skalle næste gang, du skal i kamp. Vælg t-shirts i sprudlende farver med matchende shorts, eller bestil en lun og lækker sweatshirt hjem, som vil holde dig varm både inden og efter kamp. Når du gennemgår udvalget af håndboldtøj her, så vær opmærksom på, at selvom mange af modellerne ligner hinanden, så er der forskel på, om de henvender sig til mænd, kvinder eller børn. Til kvinder er designet typisk figursyet for at være lidt mere flatterende, hvor herretøjet ofte er større og bredere. Til børn er det til gengæld tit unisex, og her skal du derfor ikke tænke over pasformen på samme måde.

Find alt til din sport lige her

Se de mange lave priser og tilbud på tøj til håndboldbanen her hos Lagersport. Tjek også andet, flot sportstøj, der forhandles hos Lagersport her. Vi har tøj til mange andre sportslige aktiviteter end håndbold, og vi har også tøj, du kan bruge til hverdag. Uanset hvad du er på jagt efter, så er der mange fordele ved at investere i noget lækkert kvalitetstøj, som du kan have glæde af i årevis. Herfra sørger vi altid for at sende dine varer afsted hurtigt, og du kan derfor se frem til at modtage dem i løbet af 1-3 hverdage. Køber du for mere end 500 kr., så bliver de tilmed sendt til dig helt kvit og frit.