Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skitøj

Sorter faldende

1 til 20 af 343

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 343

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hvem siger egentlig, at smart skitøj af høj kvalitet skal koste en bondegård? I hvert fald ikke os. Hos Lagersport finder du skitøj fra nogle af markedets mest anerkendte mærker, og du finder det altid til skarpe priser, så du kan købe nyt udstyr uden at blive helt ruineret. Og har du en skiferie i vente, så gælder det om at have helt styr på alt dit skitøj, så du kan få det bedste ud af din tid på pisterne. Det rette skitøj er nemlig altafgørende i forhold til hele oplevelsen af skiferien. Går derfor ikke på kompromis med dit skitøj, men hav fokus på komfort og funktionalitet. Af nødvendigt skitøj kommer du ikke udenom skibukser og skijakke. Derudover skal du have fat i noget skiundertøj, skisokker, skihandsker, eventuelt en hue og en maske samt en skipulli. Det vigtigste er, at du bliver holdt varm og tør igennem hele dagen, da det kan ødelægge hele oplevelsen, hvis du bliver kold og fryser. På denne side finder du et bredt udvalg af skitøj, så læn dig godt tilbage i sofaen og giv dig god tid til at finde det, du mangler.

Find skitøj til enestående priser

Skal du afsted på skiferie for første gang, så er der rigtig mange ting, du skal have købt, og det kan derfor hurtigt løbe op i en halvdyr affære. Her på siden kan du dog altid finde skitøj til fordelagtige priser. Vi tilbyder skitøj fra brands som Whistler, Vertical, McKINLEY og mange flere, og herfra er du altid garanteret topkvalitet og lækre designs. Vores skitøj finder du til ikke kun kvinder og mænd, men også børn, og du kan derfor klæde hele familien på den skituren. Du finder en stor variation af farver og materialer, så uanset om du er til det spraglede, eller foretrækker noget mere nedtonet skitøj, så kan du finde noget, der passer til din stil her på siden. Det meste skiundertøj er lavet af enten uld eller syntetisk materiale, da det er utroligt svedtransporterende – dog holder uld væsentligt bedre på varmen. Vores jakker fås både med lynlås og knapper, eller som anorakker alt efter, hvad du foretrækker, og du finder også både handsker, luffer, huer og skibukser lige her.

Få lynhurtig levering hos Lagersport

Er du faldet for noget smart og praktisk skitøj her på siden, så gør vi det nemt, hurtigt og billigt for dig at bestille det hjem. Vi tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, samt fri fragt, når du køber for mere end 500 kr. Glem dog ikke at få en skihjelm med i købet. Skihjelmen er muligvis den allervigtigste accessory til skiløberen, så den må du absolut ikke glemme. Opstår der undervejs tvivl eller spørgsmål angående vores varer eller leveringsbetingelser, så giv os endelig et kald på tlf. 70 20 55 03. Vi sidder klar til at gøre dig klogere og hjælpe dig igennem dit køb.