Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ankelstøtte

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Praktisk ankelstøtte

Har du brug for at pakke din ankel ind og passe ekstra godt på den? Der kan være flere forskellige årsager til, at du har problemer med anklen. Måske du døjer med en tilbagevendende ankelskade, som kræver ekstra støtte? Uanset hvad din situation er, så kan det være en god ide med en ankelstøtte. 

En ankelstøtte kan være et godt valg til dig, der fortsat nyder at dyrke idræt eller andre former for motion, hvor anklen udsættes for ustabilitet og bevægelser, der kan være med til at skabe problemer omkring din ankel. 

Med en ankelstøtte passer du bedre på din ankel. En ankelstøtte er et genialt hjælpemiddel mod svage ankler. Du kan bruge din ankelstøtte i flere henseende såsom: 

  • Tilbagevendende forstuvninger 

  • Ustabilitet ved sport eller aktiviteter 

  • Træning på ujævnt underlag 

Der er derfor masser af støtte at hente i en ankelstøtte, hvis du døjer med problemer eller du blot ønsker at pakke din ankel ind, hvis du bevæger dig på ujævnt underlag. 

Ankelstøtte mod forstuvning og smerter 

Hvis du døjer med forstuvninger eller smerter i din ankel, så kan en ankelstøtte være et godt sted at starte for at kunne tilbyde din ankel støtte og mere stabilitet, når du dyrker motion uanset om det er løb, motion i fitnesscenter eller noget helt tredje.  

En ankelstøtte kan blandt andet være med til at modvirke tilbagevendende forstuvninger, hvis du tidligere har døjet med dette. Du kan med en ankelstøtte altså optimere sikkerheden for din ankel, og dermed mindske risikoen for at belaste din ankel mere end højest nødvendigt. 

Her hos Lagersport.dk forhandler vi flere typer af ankelstøtter, som alle er super lette at anvende, men vigtigst af alt er de også komfortable at have på. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at skulle bruge en ankelstøtte til hverdag, og så er det rart, at den er behagelig at have på i løbet af dagen. 

Ankelstøtte mod forebyggelse af skader

Når du benytter en ankelstøtte, så er du med til at passe godt på din ankel uanset om du er på arbejde, om du dyrker motion eller om du er under genoptræning. Fordelene ved en ankelstøtte er mange, men ved at bruge en ankelstøtte tilfører du ikke kun varme til din ankel, men du støtter også dit ledbånd og dine muskler omkring anklen. 

Der er ikke en forkert måde at benytte sin ankelstøtte på. Der er mange måder til, hvordan du kan bruge din ankelstøtte, men før du investerer i din næste ankelstøtte, bør du tænke over, om du skal bruge støtte til højre eller til venstre fod. 

Alt afhængig af sværhedsgraden på dine problemer, er det under alle omstændigheder vigtigt, at du passer rigtig godt på din ankel ved brug af ankelstøtte. Det kan derfor være, at du finder det nødvendigt at kombinere brugen af din ankelstøtte med andre behandlingsformer. 

Pas på dine led med en ankelstøtte

Udover at vi hos Lagersport.dk også forhandler forskellige typer af ankelstøtte, så finder du her på hjemmesiden naturligvis også et udvalg af sportspleje. Herunder finder du alt det, du skal bruge for at passe godt på dig selv og på din krop, når du dyrker sport. 

Du finder blandt andet: 

  • Sportstape

  • Varmecreme 

  • Isposer 

Uanset hvad du er på jagt efter, så er der næsten ikke det, du ikke kan finde her hos Lagersport.dk. Vi elsker at dyrke sport, men vi elsker endnu mere at passe godt på, når vi dyrker sport, hvad end det er boldspil, løb eller en helt tredje sportsdisciplin. 

Mens du udforsker vores udvalg af sportspleje, så kan du også gå på eventyr i vores spændende udvalg af sportsudstyr, hvor du finder et udvalg af populære mærker til fordelagtige priser. 

Vi sætter stor pris på at have et bredt og varieret sortiment af sportsprodukter. Derfor vil du opleve, at vi forhandler det meste her på vores hjemmeside. Vi glæder os meget til at tage imod din bestilling og sende den afsted til dig.