Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fodboldstrømper

Sorter faldende

1 til 20 af 135

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 135

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Velsiddende fodboldstrømper til dine fødder

Når du skal til fodboldtræning eller spille fodboldkamp, så er der særlig én særlig slags mundering, der er vigtig: nemlig dine fodboldstrømper. Ikke alene hjælper disse strømper dig med at holde dine fødder tørre og åndbare i dine fodboldstøvler. De holder også foden fast forbundet mellem din fod og sålen. Tilsammen giver det dig den bedste fodboldoplevelse.

Er alle dine strømper smidt til vask? Så kan det være fristende at tale et par almindelige sokker på til træning. Det er dog langt fra den bedste løsning. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilke strømper du tager på, når du spiller fodbold. I vores udvalg finder du for eksempel fodboldstrømper, der transporterer sveden væk fra foden. Det holder dine strømper mere tørre end normale strømper.

Forkæl derfor dine fødder med vores flotte sortiment af fodboldstrømper i forskellige farver og i den rigtige størrelse. Velsiddende og med ergonomisk pasform, så dine fodboldstrømper ikke sejler rundt nede i dine fodboldstøvler. Med mærker som Nike, hummel og adidas til lave priser kan du se frem til kvalitets fodboldstrømper med lang levetid. Mangler du nogle gode støvler, der passer til strømperne? Se vores flotte udvalg af lækre fodboldstøvler fra populære mærker.

Fodboldstrømper i alverdens farver og størrelser

Fodbold er en populær sport i hele verden - også i Danmark. Derfor har vi hos Lagersport et bredt udvalg af gode fodboldstrømper i behagelig og slidstærk kvalitet. Derfor får du et spændende udvalg af fodboldstrømper, der er designet specifikt til at hjælpe dig på banen. Uanset om du er den lynhurtige angriber, den barske forsvarsspiller eller den sikre målmand. 

Måske leder du efter sorte fodboldstrømper fra Nike? Eller hvad med blå fodboldstrømper fra adidas? Her på siden finder du også behagelige, hvide fodboldstrømper med striber og i forskellige længder. Med de mange valgmuligheder og den gode kvalitet kan du altid finde gode fodboldstrømper, der giver dig en lækker oplevelse. Hos os får du:

 • Farver som sorte og gule fodboldstrømper

 • Langtidsholdbar og åndbar materiale

 • Stærke mærker som Nike og hummel

 • Lange og korte fodboldstrømper

Se vores mange farver i udvalget, og vælg et materiale, der passer bedst til dit behov. Det vigtigste er, at dine fodboldstrømper kan klare hyppige og lange træningspas - og hos Lagersport er det netop, hvad vores udvalg lever op til. Blandt andet har vi sørget for flotte fodboldstrømper med forstærket hæl og tå samt god polstring. For dig betyder det fornuftig påklædning til både træning og kamp. Tjek hele vores udvalg inden for fodbold.

Find mere udstyr hos Lagersport

Siden vores opstart i 2009 har Lagersport solgt mærkevare sportstøj og sportsudstyr til konkurrencedygtige priser. Om du er en fodboldelskende mand, kvinde, dreng eller pige, så har vi en flot kollektion til dig. Se frem til at forkæle dine fødder med fodboldstrømper med ankelbeskyttelse og god åndbarhed. Et must hos enhver fodboldentusiast.

Har du spørgsmål om vores produkter, et bestemt mærke eller lignende? Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice. Find e-mail og telefonnummer her. Vi har også altid et stort udvalg i komfortabelt træningstøj samt tilbehør. Med andre ord kan du finde alt det fodboldudstyr, du har brug for.