Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Målmandstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 26

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 26

  1. 1
  2. 2

Spiller du håndbold, og har du den vigtige rolle i målet, hvor du skal sørge for at holde alle modstanderens skud ude? Som håndbold-målmand bevæger man sig ikke nær så meget, som spillerne ude i felten, og derfor kræver det noget tøj, der er lidt varmere, så man ikke står og bliver kold. I kampens hede er det vigtigt at holde sig varm – også som målmand, for du skal være i stand til at reagere hurtigt, når det brænder på nede i din ende. Derfor er det ofte optimalt med håndbold-målmandstøj med bukser og lange ærmer. Jo mere tøj, du har på, desto mere er du desuden beskyttet imod skuddene. Dog må tøjet naturligvis ikke komme i vejen for din bevægelsesfrihed.

Dykker du ned i vores udvalg her på siden, vil du opdage et flot og varieret udvalg af målmandstøj til håndboldspillere. Giv dig derfor god tid til at gå modellerne igennem og find det tøj, du bare ikke kan undvære.

Vælg håndbold-målmandstøj i en god kvalitet

For at kunne præstere optimalt på håndboldbanen, er det essentielt med noget lækkert tøj og nogle gode sko. Tøjet skal være let og komfortabelt, og så skal det være åndbart og svedtransporterende, så din krop kan holde en god temperatur, selv når det bliver rigtig hårdt. Hos Lagersport finder du håndbold-målmandstøj fra store brands som hummel og adidas, der begge er kendte og førende brands inden for håndboldindustrien. Vælg en langærmet trøje i et lækkert materiale, der skaber den nødvendige varme, uden at det bliver for meget. Tilsæt et par bløde og behagelige bukser, der lader dig indtage en masse forskellige stillinger og positioner i målet, uden at du bliver begrænset af pasform eller materialer.

Vil du gerne være en dygtig målmand, er der mange ting, der skal være på sin plads, og tøjet spiller en vigtig rolle. Til gengæld er det også yderst vigtigt med nogle gode sko, der giver dig et solidt greb, når du står i målet, og dem kan du selvfølgelig også regne med at finde et flot udvalg af her hos os.

Find alt det du mangler hos Lagersport

Der er ingen tvivl om, at vi hos Lagersport er vilde med sport. Håndbold er en populær sport, og derfor kan du finde masser af ikke kun tøj, men også alle de andre ting, du har brug for til din sport. Vi sørger altid for nogle fantastiske priser, og her kan være rigtig mange penge at spare, hvis du holder godt øje og gerne vil gøre dig et kup. Når du handler her på siden, gør vi det nemt for dig ved at tilbyde levering i løbet af kun 1-3 hverdage samt fri fragt, når du handler for mere end 500 kr. Hold dig derfor ikke tilbage, men find dit nye håndbold-målmandstøj hos os i dag.