Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skihjelme

Sorter faldende

17 vare(r)

Sorter faldende

17 vare(r)

Til skiferien er en skihjelm en af de absolut vigtigste ting. Det er som regel en kæmpe fornøjelse at stå på ski, men det kan også indimellem være farligt, og hvis man ikke passer på, så kan der hurtigt ske ulykker. På pisterne kommer der ofte god fart på, og det er i sig selv en grund til at bruge hjelm. For ligesom med andre sportsgrene, hvor der er fart over feltet, så kan du være uheldig på ski. Og i værste fald, så kan en skihjelm betyde forskellen på liv og død. Derfor er der ingen tvivl om, at du skal have god skihjelm klar i din skigarderobe, så du kan drøne ned ad bakkerne uden at bekymre dig. For selvom du er god til at stå på ski, så kan der opstå uforudsete situationer, og der er ingen grund til at tage chancer. Skihjelme bliver desuden lavet i cool designs, så du stadig ser smart ud. Find derfor din nye skihjelm her på siden og pas godt på hovedet.

Skihjelme med god pasform

Her på siden kan du vælge imellem mange flotte skihjelme i forskellige farver, så du kan matche din hjelm til resten af dit skitøj. Noget af det vigtigste, når du skal vælge en skihjelm, er pasformen. Du skal ofte have hjelmen siddende på hovedet i mange timer ad gangen, og det kan let blive til stor irritation, hvis skihjelmen klemmer eller generer på andre måder. Derfor er det en god ide at vælge en skihjelm, der kan reguleres på flere forskellige måder, så du kan spænde til og løsne der, hvor du har brug for det. Samtidig skal den tilbyde god åndbarhed, hvilket sikres via smarte ventilationshuller rundt omkring på hjelmen. Mange skihjelme er udstyret med varmeisolerende puder omkring ørerne, og samtidig er en regulerbar hagestrop nødvendig for at holde hjelmen godt på plads. Hos Lagersport vil vi til hver en tid anbefale dig at bruge skihjelm, uanset om du er barn eller voksen, og uanset hvilket niveau du er på. Kan du lide at have en hue på under hjelmen, så tag højde for, at der skal være lidt mere plads i hjelmen.

Find kvalitetsskiudstyr hos os

Er du gået på jagt efter en ny skihjelm, så find det du søger her hos os. Vi har alt det, du måtte have brug for til skiferien, inklusiv skiundertøj, rygskjold, skihandsker mm. Du finder det fra fantastiske brands, der helt sikkert ikke skuffer på hverken design eller kvalitet. Dyk derfor ned i vores forskellige kategorier og vælg alt det, du bare ikke kan undvære til skiferien. Herfra leverer vi på kun 1-3 hverdage, og shopper du for mere end 500 kr., så sender vi dine varer afsted helt kvit og frit. Har du spørgsmål til vores skihjelme, så er du altid velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 55 03. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig igennem dit køb.