Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Løbetrøjer

Sorter faldende

1 til 20 af 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De fleste løbere kan blive enige om, at det er helt essentielt for en god løbetur, at løbetøjet er tilpasset vejret. Med det helt rette udvalg af løbetøj bliver du fri for at overophede i langærmede løbetrøjer midt om sommeren, og samtidigt undgår du at fryse i din singlet om vinteren. Hos lagersport har vi samlet et bredt udvalg af lækre løbetrøjer, der tæller alt lige fra kortærmede til langærmede trøjer, så du har mulighed for at iføre dig den helt rigtige mundering, uanset om vejrudsigten siger sol eller regn.

Nye løbetrøjer?

Skal du for alvor i gang med løbetræningen, og træner du måske endda op til et stort motionsløb? Eller hører du til de rutinerede løbere, der er vant til at snøre løbeskoene? Uanset hvad er det måske ikke usandsynligt, at din løbegarderobe kunne bruge en lille fornyelse i form af en lækker løbetrøje. Gode løbetrøjer kan uden tvivl være med til at gøre din løbetur mere behagelig, og en løbetrøje med god pasform kan samtidigt være med til at øge din bevægelsesfrihed. Måske kan din nye og lækre løbetrøje endda blive en ekstra motivationsfaktor for at komme afsted på de dage, hvor det er ekstra svært at tage sig sammen.

Gode løbertrøjer hos Lagersport

Hos Lagersport finder du løbetrøjer fra de bedste mærker som Nike, Craft, Newline og Adidas, der alle sikrer den bedste komfort på din næste løbetur. Hvis du er på udkig efter en god overtrøje til efterår og forår, kan du med fordel tage et kig på vores populære Nike Academy track jakker, der er perfekte udenover en løbe T-shirt. Nike Academy track jakkerne er lavet i Nike Dry stof, der er utroligt svedabsorberende, og dermed vil jakken holde dig tør hele vejen igennem din løbetur. Hvis du ikke er fan af løbejakker eller ovetrøjer, kan en god undertrøje til løb være et godt alternativ til dig. Du kan eksempelvis vælge Crafts Progress Baselayer trøjer, der er bløde, ventilerende og perfekte som undertrøje til løb eller andre sportsgrene. En løbeundertrøje kan med fordel bruges under en almindelig løbe T-shirt for at tilføje et ekstra lag, når det er køligere udenfor. Undertrøjen er desuden også perfekt, hvis du deltager i konkurrencer om vinteren, hvor du fortsat skal være iført din klubtrøje. Omvendt har Crafts Progress Baselayer trøjer faktisk en funktion, der nedkøler dig ved intensiv træning – og trøjen er dermed perfekt til flere formål. Er du i stedet på udkig efter en lækker løbe T-shirt tilbyder vi blandt andet de lækre Nike Academy T-shirts, der er lavet i Nikes karakteristiske Dri-Fit stof, der sikrer den bedste svedtransport.

Find den perfekte løbetrøje hos Lagersport

Hos lagersport hjælper vi dig med at blive helt klar til løbetræningen med et bredt udvalg af lækre løbetrøjer. Hvis du samtidigt er på udkig efter andet tøj eller udstyr til løb, så tilbyder vi heldigvis alt indenfor løb. Her på siden finder du blandt andet løbetøj, løbesko og pulsure. Find dine favoritter lige her, så afsender vi din bestilling i løbet af en til tre dage.