Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dartpile

Sorter faldende

1 til 20 af 37

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 37

  1. 1
  2. 2

Ram plet med Lagersports dartpile

Elsker du at spille dart? Så gør din spiloplevelse bedre med vores udvalg af kvalitets dartpile. Hos Lagersport tilbyder vi nemlig et bredt sortiment af dartpile fra Harrow til dig, der er vild med at spille dart - hvad enten du er erfaren eller nybegynder. Vi har det hele indenfor dart: Her finder du alt fra elektroniske dartpile til dartpile af materialet tungsten i forskellige størrelser. Du kan altid gå på opdagelse i vores store udvalg på vores hjemmeside og købe dine foretrukne dartpile.

Dartpile af Wolfram

Hos Lagersport.dk er mange af vores dartpilemodeller fremstillet af 60 til 90 procent Wolfram, som også bliver kaldt tungsten på engelsk. Procenten af Wolfram afhænger af den type dartpil, du vælger. Wolfram er et grundstof, der er et tungt overgangsmetal og tit brugt i fremstilling af dartpile. Vi tilbyder derudover også dartpile lavet på messing, som også er et metal, der er egnet til fremstilling af dartpile.

Hvilken dartpil skal jeg vælge?

Hos Lagersport tilbyder vi dartpile i størrelserne 19 til 24 gram. Jo tungere de er, jo hårdere skal du kaste for at ramme plet. Derfor kan det være svært at vide, hvilken dartpil du helt præcist skal vælge. Valget af den rigtige dartpil afhænger af kraften og hastigheden af dit kast, hvilket er forskelligt fra spiller til spiller. Derfor er det en fordel af prøve dig frem med forskellige dartpile for at finde den rette pil for dig.

En anden væsentlig del, når du vælger dine dartpile, er et godt greb, så du kan opnå det rette komfort, inden du kaster. Vi tilbyder blandt andet dartpile med ekstra god grebkontrol, der også er udstyret med roterbar top, som roterer, hvis en anden pil rammer flighten. Det er blandt andet afgørende for pilens aerodynamik og fart i luften. Den roterbare top sikrer samtidig, at pilen rammer skiven og dermed ikke hopper af, hvis den bliver ramt. Her kan vi med fordel anbefale, at du tager et kig på vores Harrow GYRO-modeller.

Personliggør din dartpil med flights

Et flight er det, der sidder for enden af din dartpil, som både afgør pilens fart og flugt i luften, når du kaster. Du kan få flights i forskellige størrelser og materialer alt efter dit behov. Ønsker du samtidig at personliggøre dit flight, og adskille den fra andre dartpile, er dette også en mulighed. Hos Lagersport tilbyder vi nemlig flights med forskellige motiver. Her finder du alt fra motiver med flag til motiver med sjove figurer og citater, som du kan købe enkeltvis eller som sæt. Find din foretrukne flight eller andet tilbehør til dart på vores hjemmeside.

Intet pletskud uden dartskive

Uanset om du er dartspiller eller ej, så ved du, at du ikke kan spille dart uden en dartskive. Hos Lagersport.dk tilbyder vi et stort udvalg af dartskiver til den glade dartspiller. Her finder du både elektroniske og almindelige dartskiver i forskellige farver.

Er du nybegynder eller bare god til at ramme ved siden af? Så har vi også et udvalg af skumringe eller kvajeringe, som du kan sætte omkring din dartskive. Den beskytter væggen mod dartpile, der er kommet på afveje.