Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cykeljakke

Sorter faldende

12 vare(r)

Sorter faldende

12 vare(r)

Er du også kommet med på cykelbølgen? Og er du samtidigt på udkig efter en vind- og vandafvisende cykeljakke? Så er du landet det helt rette sted. Hos Lagersport finder du nemlig et godt udvalg af kvalitetscykeljakker fra mærker som Newline, Endurance og Craft. Tjek udvalget ud og find din favoritjakke til cykling.

En god cykeljakke er et must

Når vejret bliver køligere, pakker vi os gerne ind i varmt tøj fra top til tå for at bevare en behagelig kropstemperatur. Det samme gælder, når vi dyrker udendørssport i vinterhalvåret. En god cykeljakke er derfor en nødvendighed for dig, som elsker at cykle – selv når det er koldt udenfor. Cykeljakken kan nemlig hjælpe dig til at bevare en god kropstemperatur, når du kører i hård modvind og ved kolde temperaturer.

Vores udvalg af cykeljakker er meget varieret, så vi har jakker, der passer til hver årstid. Når det er allerkoldest i vinteren, tilbyder vi cykeljakker, som er både vind- og vandafvisende, så kroppen forbliver tør gennem hele turen. Derudover fås vintercykeljakkerne med fleece på indersiden, hvilket skaber en termoeffekt. Til forår og efterår anbefaler vi en lettere cykeljakke, der er fremstillet til at være mere åndbar og svedtransporterende sammenlignet med vintercykeljakkerne. Cykelvesten er også et godt valg, hvis du er på udkig efter en cykeljakke til forår og efterår. Cykelvesten er nemlig optimal, hvis du gerne vil have mest mulig fleksibilitet omkring armene, men samtidigt gerne vil skærmes for vinden.

Tilmed er alle vores cykeljakker udstyret med refleksdetaljer, så du kan gøre dig synlig i mørket. Og samtidigt er de fleste af vores cykeljakker gule, så du også synliggør dig i dagtimerne. Alle vores cykeljakker er selvfølgelig også fantastiske til løb eller andre udendørs aktiviteter, hvor du også bliver udsat for en kold og hård vind. Hvis du også er på udkig efter andre tilføjelser til din cykelgarderobe, kan du blandt andet købe cykeltrøjer og cykelbukser her i vores webshop.

Vil du have tryk på din cykelvest?

Står dit cykelhold og mangler en cykelvest med logo eller klubnavn på ryggen, er det alt sammen muligt her hos Lagersport. Tryk på tøj er nemlig både muligt for det lille fritidscykelhold eller for en stor forening.  Alt du skal gøre er at fortælle om dine ønsker til vores kundeservice på 70 20 55 03 eller kundeservice@lagersport.dk. Er du i stedet interesseret i af få lavet tryk på en T-shirt eller andet sportstøj, kan du ligeledes tage fat i vores kundeservice og høre mulighederne herom.

Køb cykeljakker hos Lagersport

Når du køber din næste cykeljakke her hos Lagersport, kan du forvente yderst god kvalitet samt en nem og hurtig handel. Vi sender nemlig din nye cykeljakke afsted i løbet af en til tre dage, så du hurtigt kan komme afsted på cyklen igen. Når du shopper i vores webshop, kan du også nemt handle på vegne af din klub, virksomhed eller forening via. EAN-betaling.