Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fodbolde

Sorter faldende

1 til 20 af 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

1 til 20 af 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Er du selv vild med at spille fodbold, eller har du et barn, der er, så er en fodbold eller to et must derhjemme. Med en fodbold i haven har du altid mulighed for at øve dine skills, træne dine skud og forbedre dine teknikker, så du kan blive en bedre fodboldspiller. Hvis du har børn, især drenge, så kan I helt sikkert få mange timer til at gå med at jonglere eller skyde straffe imod hinanden. Det er en fantastisk måde for både børn og voksne at få bevæget sig på, og det lægger samtidig op til en masse kvalitetstid. Når du ikke selv har tid til at underholde din barn med et spil fodbold, så vil han eller hun garanteret ikke sige nej til at få en masse venner på besøg, som i stedet kan bidrage til den sjove og aktive leg i haven. Dog skal du være opmærksom på, at en fodbold ikke bare er en fodbold. Der kan være stor forskel på dem, ikke mindst kvaliteten. Skal fodbolden bruges på både asfalt og græs, så er det en fordel at vælge en bold i PVC-materiale. Det gør nemlig fodbolden slidstærk og modstandsdygtig, så den kan holde til mange timers spil.

Find gode fodbolde i smarte farver her

Hos Lagersport finder du et stort udvalg af fodbolde fra Select, der uden tvivl er et førende brand inden for kategorien. Herfra finder du fodbolde til både piger og drenge, og de fås derfor i et væld af farver lige fra gul og grøn til lyserød, lilla og blå. Det kan være, du overvejer at købe en fodbold, der egner sig til indendørs brug i en sportshal? I så fald kan du selvfølgelig også finde det lige her hos os. Vi har nemlig fodbolde til både indendørs og udendørs brug, og skal du bruge en boldpumpe eller noget ventilolie, så har vi også det. En fodbold sørger for god underholdning hele året, og så er det endda også oplagt at have den med på ferie eller i sommerhuset. Her på siden finder du fodbolde i forskellige prisklasser, og jo mere du betaler for bolden, desto bedre flyver den igennem luften og desto bedre et greb får du. Dermed ikke sagt, at billige fodbolde ikke er gode nok til brug hjemme i haven.

Køb din nye fodbold hos Lagersport

Som fodboldentusiast er du selvfølgelig nødt til at have din egen, personlige fodbold. Men hos Lagersport kan du også købe meget andet end fodbolde. Vi har nemlig alt i fodboldtøj, fodboldstøvler og diverse udstyr som fx benskinner og målmandshandsker. Køber du i dag, så kan du glæde dig til at modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage. Shopper du for mere end 500 kr., så sender vi det desuden afsted helt kvit og frit. Udvælg derfor din nye fodbold og alt det, du ellers mangler i dag. Vi sidder klar til at behandle din ordre.