Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sports BH

Sorter faldende

1 til 20 af 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 af 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sports-BH til den aktive kvinde

Er du en aktiv kvinde og på udkig efter en god sports-BH med støtte? Så har Lagersport.dk lige det, du leder efter. Vi tilbyder nemlig smarte, komfortable sports-BH’er til både piger og kvinder. Her finder du Sports-BH’er i adskillige farver og mønstre til en fornuftig pris. Vores sports-BH’er er i forskellige størrelser og med alt fra lidt til meget støtte. Derfor kan du let finde en sports-BH, der passer perfekt til dig. Vi tilbyder anerkendte brands som Hummel og Endurance. Gå på opdagelse i vores store udvalg på vores hjemmeside, og find din favorit nu.

Sports-BH’ens banebrydende historie

En sports-BH giver støtte til kvinders barm under fysisk aktivitet. De sørger for at fastholde barmen, så den undgår mulig slitage eller gnavesår. Mange kvinder bruger dem derfor til at mindske smerter og ubehag under træning.

Sports-BH’en så for første gang dagens lys i 1977, da den amerikanske forfatter Lisa Lindahl og kostumedesigner Polly Smith syede to skridtbeskyttere sammen, fordi de var trætte af at motionere i deres hverdags-BH’er uden ordentlig støtte og åndbarhed. De klagede blandt andet over ømme bryster og gnavesår fra BH’en. Derfor syede de to skridtbeskyttere sammen og kaldte den jockbra, som senere blev til jogbra eller sports-BH. Hos Lagersport.dk har vi et bredt udvalg af komfortable sports-BH’er, der giver den rette støtte til dig, der er fysisk aktiv.

Sports-BH’er med komfort

Som kvinde ved du, hvor meget en øm barm kan hæmme dig under træning eller løb. Derfor har vi hos Lagersport.dk et stort udvalg af gode sports-BH’er med god komfort, der opfylder dine behov. 

Vores Sports-BH’er er fremstillet af lækker, åndbart materiale, som polyester og polyamide, og har god støtte. Du kan både træne uden- og indendørs med vores sports-BH’er, som er lavet af et meget strækbart stof, der gør sports-BH’en behagelig at bære. Du finder sports-BH’er i forskellige størrelser med god støtte alt afhængigt af, hvilken model du vælger. Dertil har vi både et udvalg til kvinder og piger.

Sports-BH’er med ekstra støtte

Hvis du ønsker en Sports-BH med ekstra god støtte, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores udvalg af Athlecia Magnolia sports-BH’er, som er udstyret med en bred elastik, der giver dig ekstra komfort og støtte. Derudover har modellen også støbte skåle og justerbare stropper, som du frit kan rette på efter behov. Modellen fås desuden også i forskellige skålstørrelser, så du kan finde den, der passer præcis til dig.

Find det rette sportstøj hos Lagersport.dk

Hos Lagersport.dk omfavner vi vores kunder og deres individuelle sportsgrene. Derfor har vi et bredt udvalg af forskelligt sportstøj og sportsudstyr, som passer til dit behov. Af den grund finder du blandt andet et udvalg af løbetøj og fitnesstøj til piger og kvinder, hvor sports-BH’en er et uundværlig element. Du kan altid gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du finder alt indenfor for eksempel svømning, fodbold og meget meget.