Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fleece trøjer

Sorter faldende

1 til 20 af 29

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 29

  1. 1
  2. 2

Fleecetrøjen er mange outdoorentusiasters foretrukne valg, når vejret er koldt og kedeligt. Fleecetrøjen er nemlig utroligt isolerende, og den er derfor perfekt under en jakke eller som yderste lag. Fleecetrøjen er ikke mindst perfekt i fugtigt vejr, da materialet suger meget lidt vand og dermed også er yderst hurtigtørrende. Faktisk har fleecematerialet mange af de samme fantastiske egenskaber som uld. Materialet er samtidig billigere end uld, og netop derfor falder fleecetrøjen også i god jord hos fleste, der elsker at bruge tid udendørs.

Find den perfekte fleecetrøje

Hvis du er på udkig efter en god fleecetrøje, er der god grund til at overveje, hvad du skal bruge trøjen til. Fleecetrøjerne kommer nemlig i mange forskellige versioner, hvoraf nogle blot fungerer som et ekstra lag, mens andre fleecetrøjer både er vindtætte og delvist vandafvisende og dermed kan bruges som en let forårs- eller efterårsjakke. Hvis du netop er på udkig efter en fleece, der også kan holde vinden ude, så kan du med fordel tage et kig på fleecejakkerne fra Clique, der både er vindtætte og vandafvisende. Jakkerne fås i flere forskellige farver og er udstyret med lynlåslukning og lynlåslommer. Vigtigst af alt er fleecetrøjen selvfølgelig utrolig blød og let, og den sikrer samtidigt den bedste bevægelsesfrihed.

Er du i stedet på udkig efter en let fleecetrøje, som blot skal bruges som mellemlag eller til en kold løbetur, så har vi også flere muligheder til dig. CMP’s fleece trøjer er lavet i et blødt stretchmateriale, der er med til at give blusen en behagelig pasform, der følger din egen kropsstruktur. En let fleecetrøje er desuden et perfekt mellemlag, når du står på ski. Fleecetrøjen vil således være med til at isolere varmen og ligeledes køle dig ned, når du får det varmt. I og med at fleecetrøjen knap nok suger vand eller sved, vil fleecen også sikre at din krop ikke forbliver fugtig pga. dit tøj.

Bredt udvalg af fleecetrøjer

Hos Lagersport tilbyder vi et bredt sortiment af fleecetrøjer til flere forskellige formål. Vi tilbyder både fleece til fritidsbrug samt fleecejakker, der er oplagte til sport og fysiske aktiviteter. Vores fleecetrøjer er lavet i flotte designs og farver, og de er derfor også oplagte til hverdagsbrug som en let jakke. Hvis du mangler en god og varm trøje til din kommende vandretur, er fleecetrøjen igen helt oplagt for dig. Når du skal vandre i lang tid af gangen og måske endda med fuld oppakning, er det dog en fordel at bruge en bluse i uld som undertrøje og din fleecetrøje som mellemlag. Uld vil nemlig også varme kroppen, når materialet er vådt, og det vil heller ikke kommer til at lugte af sved. Fleecetrøjen udenover vil fungere som et varmeisolerende lag, der hurtigt tørrer, hvis det bliver vådt.

Køb lækre fleecetrøjer hos Lagersport

Hvis du er på udkig efter en ny og god fleecetrøje, så er du kommet det helt rette sted. Find din favorit fleecetrøje lige her og bestil med det samme. Vi afsender din bestilling i løbet af en til tre hverdage.